lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kevään shoppailuja!

Keväinen sisutuskärpänen on jälleen päässyt puraisemaan. Olen nettikaupoissa katsellut jo tovin aikaa Happy Lights - pallovalosarjoja, suunnitellut niille sopivaa paikkaa ja jahkaillut. Verkkotilaus on vain viivästynyt ja värien valintakin alkoi tuntua vaikealta.

- Pitäisikö huomioida nyt kevät vai riittäisikö vain sisustuksesta poimitut värit?

Kuluva viikonloppu lopetti viimein säätämiset asian suhteen. Turkulaisen Silverhome -sisustusmyymälän ikkunaan oli somistettu värikkäitä, värjätystä narusta tehtyjä, palloja monta lasiastiallista ja vierellä loisti mallina valmiit pallovalosarjat. Ikkunaostoksille oli helppo pysähtyä ja poiketa samalla valitsemaan oma sarja. Päädyin ensi alkuun ottamaan valonauhan (läpinäkyvä), jossa on 20 lamppua ja pallojen väreiksi valitsin 4 kpl viittä eri väriä - puhtaan valkoista, tumman ruskeaa, beigeä, vaalean harmaata ja keskiharmaata.

Valopallosarjoilla on helppo muuttaa sisustusta tai vain muuten hakea huoneeseen jokin uusi katseenvangitsija. Lamput luovat enemmän tunnelmaa kuin todellista valoa, mutta kauniita ne ovat totta tosiaan. Irtopalloilla saa aikaan taianomaisen pehmeän valon.Tässä ne nyt ovat, pienen pohdinnan jälkeen, meille valitut värit. 


Neljä puhtaan valkoista, tumman ruskeaa, beigeä, vaalean harmaata ja keskiharmaata palloa odottaa nyt kokoamista. Palloissa on valmiiksi pieni reikä, jota suurennetaan tehden saksilla n. 1,5 -2 cm:n pituinen viilto, josta valosarjan lamppu on helppo sujauttaa sisään. (Valonauha muistuttaa aikalailla jouluvalojen sarjoja).

Pääsiäinen mielessäni mietin...pitäisikö ostaa yksi kirkkaankeltainen(?). Se jäi kuitenkin ostamatta, mutta eri teemoihin sopivia palloja voisi ostaa jemmaan ja vaihdella tarpeen mukaan. Irtopallot maksavat Silverhomessa 1 e / kpl.


Valmiiksi valopallosarja tuli hetkessä ja se päätyi roikkumaan valkoisen mallinuken kaulaan. Valitut värit ilahduttaa mieltä ja toistavat kauniisti valoa. Keväinen sisustus esillä myös Silverhomen Facebookissa - Silverhome Oy.


...ja lisää säteilevää karaktääriä. Näkymä kuin avaruudesta.

Kevään shoppailuja tuli tehtyä myös Sokoksen 3+1 päivää -tarjousten äärellä. 

Kun joskus iskee tunne, että keittiö on jäänyt siivoamatta, niin auttaa tämän taulun (Finnmari 4,95 e) lause "A clean kitchen is the sign of a wasted life". Rentoa oloa voinee hyvin jatkaa Himalajan jalkakylvyssä. Ruokalusikallinen tätä kylpysuolaa pesuvadilliseen vettä ja liottelua 10 minuuttia lupaa ihmeitä väsyneille ja turvonneille jaloille. Samaa säveltä soittaa Himalajan suolasaippua, joka hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi, mineraalit ravitsevat ihoa ja vuorisuolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Jo nimikin on aika speciaali. Tällainen hemmottelupaketti (Emendo 12,50 e) pesukukalla maustettuna voisi olla vaikka hyvä äitienpäivälahja. Itse olen ehtinyt kokeilla jo aiemminkin tuota saippuaa - melkoisen jännä tuote, sitä kun voi käyttää jopa jalkaraspina! Torkkupeitteeseen (Finnmari 16,95) voi kääriytyä juuri tällaisena päivänä, kun aurinko paistaa, mutta mittari ei juuri plussaa lupaile.


Vinkki: Turkulaisessa Silverhomessa 20-lamppuinen sisustusvalosarja ja irtopallot maksoivat yhteensä 32,-. Parasta tässä on se, että valosarjassa on katkaisija! Jouluaikaan sopisi ostaa kaikki pallot puhtaan valkoisina, näin syntyisi lumipallomainen talvitunnelma.

4 kommenttia:

 1. Titta tämähän on aivan uskomattoman mielenkiintoinen, ihana blogi. Täällä on kaikkea niin paljon, että tulen huomenna ajan kanssa. Tämä on värikäs, eloisa, ja hienosti olet rytmitellyt, suunnitellut sivut. Hyvää Viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tarja! Tämä blogi on ollut pystyssä vasta muutamia päiviä ja paljon on vielä tekemistä, jotta blogi hioutuu mieleiseksi, mutta alku on nyt tässä ja toivottavasti hioutuu ihan timantiksi matkan varrella ;)
  Tervetuloa vaan kylästelemään täällä. Uusia päivityksiä julkaisen säännöllisen epäsäännöllisesti.

  VastaaPoista
 3. Selkeä, helppolukuinen, mielenkiintoinen blogi, jossa paljon kauniita kuvia elävöittämässä tekstiä.

  Ja timanttihan tästä tulee ja mitä me naiset rakastamme eniten? Timantteja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti rohkaisevista sanoista! "Timantin metsästys" jatkuu! ;)

   Poista