torstai 2. huhtikuuta 2015

Mahtavaa tulee pääsiäinen!

Varaston kätköissä odottaa perinteiset pääsiäiskoristeet, kuistin viileydessä tuoksuu perunanarsissi ja kynttilät hehkuttavat juhlavaa lämpöään huoneeseen. Pääsiäisen piristävä tunnelma syntyy tutuista perinteistä, joita höystetään joka vuosi uusilla ideoilla.

- On aika antaa valovoimaisen, pirteän ilopillerin - keltaisen - kurkistaa kaikkialta.


Pääsiäiskoristeiden perinteitä edustaa joskus verkosta tilaamani pupu juhlavetimissään. Pupu on taidokas käsityö (tekijän nimeä en muista), joka tuo mieleen Maileg-puput. Ensimmäiset narsissit on tuotu sisälle ja argentiinalaiseen sanomalehtipaperiin on kääriytynyt juhlajuomaa lammasruokien seuraksi.

Pääsiäiskuvien oton ajaksi on ulkona aurinkokylpyjä ottamassa hyvän ystäväni Tarjan tekemä pupu. Lahja muutaman vuoden takaa, joka on niinikään pääsiäisenä kunniapaikalla!


On aika viettää yhtä vuoden hienoimmista juhlista!


4 kommenttia:

 1. Kirjoitin väärään kohtaan, täällä hän hän vähän on ollut suihkussakin..vallan ihania kuvia ja kaunis blogi. Tänne tulee aina mielenkiinnolla seuraamaan. Iloista Pääsiäistä Titta :)

  VastaaPoista
 2. ;) Hokasin kyllä.
  Todellisuudessa ei pupu ole ollut pesulla...se on puhdas ja valkoinen kuin lumi. Tämä oli vain hauska kuva-ajatus laittaa pupu korvista killumaan kevätaurinkoon. Siten sain hyvin korvat esiin!

  VastaaPoista
 3. Tulin vierailulle blogiisi. Oi miten hienoja postauksia ja kauniita kuvia. Tulen kyllä toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit vierailulla ja tervetuloa uudelleen. Kiitos myös rohkaisevista sanoista!

   Poista