sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Sukkasunnuntaihin narsissirekkoja ja lukemista

Aurinko koittaa pilkottaa pilvien välistä, mutta kyllä harmaus vie voiton...Plaston kuorma-auto ajaa pihaan lavallisen narsisseja, jotka ovat kääriytyneet argentiinalaiseen sanomalehteen. Keltainen on täällä taas!
Oli aika käpertyä sohvan nurkkaan, kaivaa lehtikorista esiin uusin Kotiblogit-lehti. ...käännetään esiin puutarha-kohta. Aika fiilistellä!

- Hyvää sukkasunnuntaita!

Vinkki: Lelut ovat varsin mainioita puutarhasomisteita ja kukkaruukkuja. Vanhat lelut tuovat mukanaan nostalgiaa ja paljon muistoja, mutta eipä ole hullumpi ajatus sekään, että ostaa kaupasta uuden lelun varta vasten kukkapurkiksi.

Jollet ole vielä tutustunut Kotiblogit-lehteen, nyt on aika! Kesänumero ilmestyy 23.6.2015

  
 


4 kommenttia:

 1. Kivan sivun olet löytänyt Kotiblogit-lehdestä ;)

  Tuohan onkin kätevää, kun rekalla narskut saapuu pihaan!

  Onnea uudelle blogille - tämä on mukavaa ja inspiroivaa hommaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisevista sanoista! Sinun blogistasi sain taas paljon uusia idiksiä ja kauniita kuviahan ei koskaan väsy ihastelemaan ;)
   Niin...ja lasten vanhat lelut uuteen käyttöön, jollei kiertoon ;)

   Poista
 2. Blogiesittelyn perusteella taidan löytää paljonkin luettavaa täältä - siispä selailemaan vanhempiakin postauksiasi:) Pääsiäisterkut SisustEllen-blogista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Ja mukavaa, että olet löytänyt blogini sivuille. Olen tässä hommassa vasta ihan alkuruudussa, sillä blogi on ollut pystyssä alle kuukauden. Hissuksiin tässä edetään, mutta kai tämä tästä hioutuu matkan varrella. Olen muuten vieraillut sinun blogissasi aika ajoin - olet toteuttanut monia hienoja idiksiä.

   Poista