tiistai 25. elokuuta 2015

Koukussa ananakseen

Kesän alussa jäin koukkuun ananakseen. Kyse ei ole mistään ruokavaliosta tai muustakaan syömiseen liittyvästä. Tosin onhan tämäkin makea; kaunis ulkomuoto ja kerrassaan koukuttava - nimittäin Eva Newtonin suunnittelema Piña Colada -valaisin. 

Valkoinen hedelmävalaisin esittelee ananaksen pienimmätkin yksityiskohdat varsin taidokkaasti. Muovista Piña Colada -valaisinta saa monissa eri väreissä, mutta minä tykästyin valkoiseen. Se ei lopulta tainnut olla paras valinta, sillä maahantuoja ei saanutkaan juuri tätä valkoista ihanuutta varastoonsa riittävästi ja jouduin odottamaan omaa aarrettani yli kaksi kuukautta. Väriä en suostunut vaihtamaan, vaan jäin siihen "odottavan aika on pitkä" -jonoon sisukkaasti odottamaan omaan ananastani. Nyt odotus on päättynyt ja olen saanut tämän täydellisen tunnelmanluojan sulostuttamaan sisustusta. Tulkoon vaikka kuinka pimeä syksy, tämä Piña Colada pitää huolen, että huoneessa hehkuu lämmin valo.

Espanjassa käsintehty valaisin on CE-sertifioitu LED valaisin, joka ei kuumene. Koko 32 x 15 cm takaa sen, että näyttävyyttä on riittämiin.

Googlaamalla sanat goodnight light saat huomata, miten herkissä tunnelmissa sitä voikaan nukahtaa.

- Kiinnostuitko?

Jos, niin singauta itsesi Minimen-siville. Täällä on ananaksia monissa väreissä, ihania pupuja, syksyisiä sieniä, lasten huoneeseen sopivia söpöjä Bunny Baby -valaisimia ja paljon muuta. 


...Jäitkö jo koukkuun?

(P.S jos tykästyit taustalla näkyvän mallinuken olalla roikkuviin pallovalaisimiin - niitä saa turkulaisesta Silverhomesta! Katso teksti sisustuspalloista tästä)

2 kommenttia:

  1. Haluaisitko ottaa liebster award-haasteen vastaan. Käy katsomassa blogini maalaisnuorenelamaa.blogspot.com . Lisää tietoa liebster awardista löydät vaikka googlaamalla:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta - vastailen sopivan hetken tullen.

    VastaaPoista