lauantai 7. marraskuuta 2015

Lahjavinkki: Hauskat LEGO-tuotteet

Aika ajoin plarailen Finnish Design Shopin www-sivuja kivoja juttuja ja uutuuksia etsien. Sieltä on löytynyt paljon omaa silmää miellyttävää tavaraa. 

Uusin ja aivan ihana löytö minulle ovat uudet LEGO-tuotteet.

Näistä oli pakko tilata heti juomapullot (vetoisuus 0,4 l) ja eväslaatikot, jotka muistuttavat Lego-palikkaa (koot: 10 x 20 x 7,5 cm ja 4,6 x 9,3 x 4,3 cm).

Pirteän väriset ja hauskan malliset tuotteet piristävät iloisesti piknikin eväskoria. Pitäisikö pakata jo heti ja tehdä retki syksyiseen luontoon? Ainakin ensi kesänä nämä ovat kovassa käytössä, se on varmaa. Toisaalta voisihan näitä eväslaatikoita käyttää ihan vaan pikkutavaran säilytykseen. 

Kuvissa muutamia tavallisia Lego-palikoita ja -ukkoja, joiden myötä koko paremmin hahmottuu.

Varmaa on, että tällainen lahja ilahduttaa kaikkia Legon ystäviä, iästä riippumatta. Eli vinks vinks kaikille, jotka etsitte sopivia joululahjoja!

Lego-aiheella voit tehdä joululahjaksi  myös näköisesi taulun, kuten minäkin jokin aika sitten dymon lumoissa (klik!). Vanhat Lego-ukot pääsivät uuteen käyttöön...


2 kommenttia:

  1. Oijoi! Ihan mahtavia, varsinkin se eväslaatikko. Pakko tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä nämä ovat valloittavia! Ja sopii ihan aikuiseenkin makuun, hieman huumoria peliin ja eväsretkillä nämä saa takuuvarmasti huomion. Suosittelen!

      Poista