sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Uusi seinäkalenteri 2016

Kun on tottunut seinäkalenteriin on vaikea elää ilman. Asiat ja aika hahmottuu sen kautta niin helposti. On olemassa tietty malli, jonka voi nimetä suosikikseen, mutta silti uutuuksille on aina tilaa. Seinällä on ollut suomalaisia, ruotsalaisia, englantilaisia, venäläisiä ja virolaisia kalentereita.

Vuodelle 2016 etsin jotain uutta, jota ei koskaan ennen olisi ollut ja se löytyikin yllättävän helposti tutusta verkkokaupasta. Ensi vuotta elämme karjalais-venäläisen seinäkalenterin myötä!

Vaatii jo pientä keskittymistä, kun lukee karjalaisia tekstejä ja sanoja ääneen. Jokin on tuttua ja jokin ei. Tässäpä riittää siis jokaiselle kuukaudelle myös uutta opittavaa. Kuukausien kanssa saakin olla tarkkana, ne kuulostavat niin vierailta: Pakkaiskuu, tuiskukuu, kevätkuu...

Hauskaa sinänsä, että tämä on elämäni ensimmäinen 18+ kalenteri!

Oiva joululahjavinkki ihmiselle, jolla ei aina pidä olla suomenkielinen kalenteri.

Tällä se sitten lähtee käyntiin - vuosi 2016! Ja vielä karkausvuosi! Helmikuun 29. päivä on kalenterissa joka neljäs vuosi, ensi vuonna ja seuraavaksi 2020. Kuinkahan monella on syntymäpäivä 29. helmikuuta? Tunnetko ketään sellaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti