perjantai 8. tammikuuta 2016

OLI AIKA nyt myös Facebookissa!


Muutaman kuukauden on Oli aika -blogi ollut pystyssä. Se on saanut elää alkukuukaudet täysin omaa elämäänsä. To do -listalla on ollut paljon ja askeleita on otettu rauhalliseen tahtiin kohti uusia ulottuvuuksia. Siellä täällä olet saattanut blogipostauksiin törmätä, mutta nyt tulee käyttöön uusi areena. Uutta Facebook-sivua blogille on virkkailtu kasaan joulun aikaan, muttei se ole kuitenkaan vielä täydessä iskussa.

Tulet jatkossa näkemään linkit kirjoituksiin Facessa sekä varmasti myös sellaista, mikä ei blogiin päivity. Muun muassa kivoja yksittäisiä kuvia ja erilaisia linkkivinkkejä, joista Oli aika pitää.

Oli aika -blogin alkuaskeleet

Tämä blogi syntyi hitaasti edenneestä juupas, eipäs -pohdinnasta ja lopulta suuresta uteliaisuudesta maaliskuussa 2015. En tiennyt bloggaamisesta mitään, saati sitten sitä, kuinka sen perustaisin. Nimikin syntyi puoli vahingossa, kun vaan päätin, että nyt OLI AIKA ottaa seuraava askel. Logon pohjaksi löysin pihakirppikseltä aikansa näyttäneen ison kellotaulun, joka vaihtoi omistajaa 1,50 euron hinnalla. Piirtelyn myötä se olikin sitten osa tulevan blogini logoa. 

 

Toivon, että Facebookin kautta yhä useammat löytävät tämän uusimman harrastukseni tuotokset. Aika ei seisahdu, vaan jatkaa kulkuaan kohti kaikkea mielenkiintoista.

Tervetuloa mukaan löytämään uusia asioita ympäriltämme ja samalla herättämään henkiin jotain vanhaa. Tutustutaan mielenkiinnolla uutuuksiin, mutta toisaalta kunnioitetaan suuresti vanhaa - tuunataan, sisustetaan, kasvatetaan, valokuvataan, herätellään luomisvirettä, ihastutaan väreihin ja värittömyyteen, muotokieleen ja erilaisiin pintoihin, poiketaan rohkeasti poimimaan ideoita niin meiltä kuin maailmalta. Kuljetaan silmät avoinna ja tehdään visiittejä inspiroiviin paikkoihin - säännöllisen epäsäännöllisesti.


Oli aika ottaa jälleen uusi askel kohti tekemisen iloa. 

- Tavataan Facebookissa!

Pakkaspäivien jatkuessa oli intoa tehdä vielä lisää jäädytettyjä koristeita ulos. Tällä kertaa koitin tehdä tuttua jääilmapalloa. Joulusta kun oli jäljellä suklaan papereita, joiden väriä ja monipuolista kirjoa piti jotenkin hyödyntää.Varaston uumenista tarvikkeet esiin = suklaapaperit, viinipullon korkkeja, narua, ilmapallot ja sakset. Viinipullon korkit kieputin papereihin ja työnsin ilmapalloihin, jonka jälkeen vettä palloon.
 

Kun pallot oli täytetty "leikkikarkeilla" ja vedellä oli aika viedä ne ulos jäätymään. Yhdessä yössä tapahtuu jo ilmeitä...
 


Kun vesi on jäätynyt kuoritaan ilmapallo pois päältä ja somistetaan jäisiä palloja mieltymysten mukaan. Jäistä palloa on haastava käsitellä, sillä kaikki nauhat imaisee itsensä heti kiinni pallon pintaan ja sormetkin menee äkkiä kylmiksi.
 


Korkki on kevyttä ja nousee pallon yläpintaan. Jos haluat enemmän näkyvyyttä on laitettava sisään useampi koriste (tai painavampi sisältö). Tässä meni vain pari per pallo.
 

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta aluevaltauksesta! Itsekin nautin eniten vanhan tavaran tai huonekkalun tuunauksesta. Hienoja kuvia ja hyviä ideoita sinun blogissassi. Hauska idea myös upottaa noihin palloihin noita karkkipapereita. Tuo niihin bling blingiä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta aluevaltauksesta! Itsekin nautin eniten vanhan tavaran tai huonekkalun tuunauksesta. Hienoja kuvia ja hyviä ideoita sinun blogissassi. Hauska idea myös upottaa noihin palloihin noita karkkipapereita. Tuo niihin bling blingiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! Facebook on blogille kiva uusi ulottuvuus, jonne on mukava postailla kaikkia yksittäisiä kuvia, ideoita, linkkivinkkejä, ajatuksia...mitä ikinä keksikään. Blogissa viimeisimpänä olen täysin jään lumoissa :)

   Poista
 3. Upeita jääkoristeita! Täälläkin on viime päivänä askarreltu niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näihin jääkoristeisiin ei kyllästy lainkaan...koko ajan keksii uutta, mitä voisi kokeilla!

   Poista