lauantai 16. tammikuuta 2016

Terveisiä Taidenäyttelystä!

Hyvä ystäväni ja opiskelukaverini kuvataiteilija Tarja Toiviainen-Mäkelä on jälleen maalannut huikean määrän tauluja, joita pääsee tammikuussa 2016 katsomaan Raision kirjastossa. Aulagalleriassa esillä oleva näyttely kantaa nimeä "Siintävät sinet ja hämyiset metsät".

Päätin poiketa katsomaan, mitä taidenäyttelyssä on esillä. Ja olihan siellä. Monia teoksia.

- Lapsuudenkotini sijaitsee idyllisessä Naantalin Merimaskussa. Kodin tupa on paikka, joka inspiroi aina maalauksiani. Maalaaminen kuuluu lähes jokaiseen päivääni, Tarja Toiviainen-Mäkelä kertoo.


- Olen koettanut säilyttää töissäni lapsenomaisuutta ja satumaisuutta. Maisemamaalauksissa olen yrittänyt tavoitella herkkyyttä, hennompaa kädenjälkeä. 
Värit ja niiden harmonia kiehtovat yhä enemmän, Tarja jatkaa.
 
  
Kauniita maisemia on paljon, joista ehdoton suosikkini oli Auringonkukat. Auringonkukka on kukista yksi suosikkini ja siihen on aina helppo tykästyä (klik!)
Monia kauniita talvisia maisemia, valkeita hankia, havupuiden aitoutta...
(Lisää aiheesta Rannikkoseudussa)
 

Jos liikut Raision seudulla poikkea katsomaan näyttelyä. 
Taulut ovat myynnissä ja Tarja tekee töitä myös tilauksesta.

 

Kun matkassa on mukana lapsia saat heidät viihtymään myös täällä IPMS-muovipienoismalli -näyttelyssä. (Lisää aiheesta Rannikkoseudussa)


Osaavien ihmisten hienoja taidonnäytteitä.
 

  
Tarkkoja pienoismalleja, joita ihastelee mieluusti myös vanhemmat. Alakuvassa viimeinen silaus pintaan on tehty aidolla kuralla.Sarjakuvasuosikkini Tintti kavereineen on päässyt myös näyttelyn tähtikaartiin! Mutta onhan täällä muitakin tuttuja, tavallaan ajankohtaisiakin, kasvoja.
 ...lopuksi kuvaleikittelyä kirjaston aulan kukilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti