perjantai 26. helmikuuta 2016

Vinkki: Yllätä hänet Naistenpäivänä 8.3.

Keittiö raikkaaksi...vai sittenkin jotain muuta?!

- Kuka kaipaa freesiä tuulahdusta Naistenpäivään? Tässä todellinen ylläri heille kaikille. Kun todella haluat säväyttää, niin tällä onnistut melkoisen varmasti. Tovi sitten huomasin, miten hauskasti itsekin yllätyin. Tämä on kekseliäisyyttä parhaimmillaan - ja tietysti sitä raikkautta.Rätti ja siivoushanskat olisivat oivat lisät tämän pullon kylkeen! Mutta, mistä sitten on kyse? - No, innovatiivisin hajuvesipullo ikinä!

Olen kuullut monen sanovan, että ostavat hajuvesiä pullon mukaan. Tässä kohtaa hämmennystä aiheuttaa paremminkin puhdistusainepullona tuttu muoto, mutta avoimin mielin tähänkin pullomalliin voi ihastua. Ja tällä herää varmasti ainakin keskustelua.

Moschino-muotitalon suunnittelija Jeremy Scott on vaatteiden ohella luonut uusia tuulia myös tuoksuihin. Moschinon hajuvedet ovat aina olleet näyttävissä ja yllättävissä pulloissa, eikä tämä Fresh Couture tuoksukaan poikkeusta tee. Viime vuonna hajuveteen oli yhdistetty pehmonalle, mutta tänä vuonna suihkimme ilmoille tuoksua siis pesuainepullosta.

Kaikkien hajuvesikeräilijöiden pakko saada -tuoksussa ensituoksu viestii bergamottia, mandariinia ja ylang ylangia. Sydäntuoksu viivähtää vadelman, valkoisen pionin ja osmanthusen luona, pohjatuoksu kylpee setripuussa, valkoisessa patsulissa ja amroksaanissa.

Tämä on ensimmäinen blogikirjoitukseni hajuvesistä, vaikka olisihan niitä voinut olla jo ennenkin. Fresh Couture vaan veti nyt niin pitkän korren, että tämä kokeilu oli ihan pakko jakaa.

- Olisiko tässä vastaus Naistenpäivän - tai kenties Äitienpäivälahjan etsintään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti