torstai 10. maaliskuuta 2016

OLI AIKA viettää 1-vuotissynttäreitä blogiyhteistyön merkeissä!

Tasan vuosi sitten Oli aika -blogi alkoi näillä sanoilla:

- "Tik...tak...Oli aika herätä aurinkoiseen kevääseen! Ja aloittaa bloggaaminen. Täysin uusi blogi..."

Vuosi on kulunut huimaa vauhtia ja matkan varrella on opittu paljon sellaisia asioista, joista ei ennen ollut tietoakaan. Blogin alkuajatuksena oli löytää uusia asioita ympäriltämme ja samalla herättää henkiin jotain vanhaa. Tutustua mielenkiinnolla uutuuksiin, mutta toisaalta kunnioittaa suuresti vanhaa - tuunata, sisustaa, kasvattaa, valokuvata, herätellä luomisvirettä, ihastua väreihin ja värittömyyteen, muotokieleen ja erilaisiin pintoihin, lähteä rohkeasti poimimaan ideoita niin meiltä kuin maailmalta. Suunnitelmissa oli kulkea silmät avoinna ja tehdä visiittejä inspiroiviin paikkoihin, säännöllisen epäsäännöllisesti. Ja tällä tiellä on pysytty.

1-vuotissynttäreiden kunniaksi avataan, nyt myös blogiyhteistyö, Turun Messukeskuksen kanssa.

Tässä pari ohjelmapoimintaa keväästä 2016;

- Ensimmäisenä messukeskuksen valloittaa lähestyvänä viikonloppuna 11.-13.3.  VAIHDA VAPAALLE 2016 -messut. Tapahtuman esittely lupaa elämyksiä, kokeilua ja viihdettä, joka teemanimensä mukaan esittelee mm. mökkeilyyn, ulkoiluun ja saaristoon liittyviä tuotteita ja palveluja. Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkea vastaan tuleekaan.

- Huhtikuun puolelle joudumme vielä odottamaan, jotta saadaan viherpeukalot multiin. PIHA & PUUTARHA -messut avaavat messuportit 1.-3. huhtikuuta. Tänä vuonna teemana on puutarhajuhlat. Kukat ja piharakennus kokoaan jälleen yhteen puutarhanhoidon ammattilaiset ja harrastajat, eikä lapsiakaan ole unohdettu. Täällä mieli virkistyy joka kerta,  vanhan tutun ja turvallisen rinnalle nousee aina uusia ja mielenkiintoisia juttuja.

Molempiin messutapahtumiin on siis tarkoitus mennä ja jakaa parhaita paloja niistä myös teille täällä blogissa. Pieniä makupaloja Piha & Puutarha -tapahtumasta voit kurkistaa viime vuodelta tästä (klik!).

Tervetuloa aistimaan kevättä Turun Messukeskukseen - aurinko on jo korkealla!
Tarkemmat tiedot aukioloista, lipunhinnoista yms. löydät täältä -> Turun Messukeskus. ....Ja jottei juhlapäivä unohtuisi, niin nyt nostetaan malja ensimmäiselle bloggausvuodelle! 
Tulkoon näitä vielä useita!
- Skool! 6 kommenttia:

 1. Onnea ja kiitos vuodesta sekä menestystä tulevaisuuteen.

  "-muori"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä vauhdissa todella tuntuu siltä, että ensimmäinen vuosi on kulunut valon nopeudella!

   Poista
 2. Skoool ja paljon onnea!

  Meillä onkin melkein samanikäiset blogit. :) Tässä vielä oman blogin 1v juhlia pohdiskelen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja onnea etukäteen sinunkin blogille! 1-vuotisjuhlat tulivat ovelle nopeammin kuin uskoinkaan...etten ihan meinannut unohtaa :D

   Poista
 3. Onnea blogitaipaleellesi ja idearikasta jatkoa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vuosi on kulunut nopeasti uutta oppien ;)

   Poista