lauantai 12. maaliskuuta 2016

Viikonloppuna Vaihdettiin vapaalle!

Turun Messukeskuksessa ensimmäistä kertaa järjestettävä Vaihda Vapaalle -messutapahtuma sai tänään meidänkin testiryhmän liikkeelle - kiinnostusta herätti mm. mahdollisuus kokeilla eri liikuntalajeja asiantuntijoiden opastuksella.

Sopivan varhain, kun lähdimme matkaan saimme vielä sisääntulossa yllätyskassinkin. (Jokaisena messupäivänä jaetaan 500:lle ensimmäiselle messukävijälle yllätyskassi!)
 
Halleja oli käytössä vai kaksi, mutta kaikenlaista kiinnostavaa löytyi;

- Huviluvan osastolla testasimme värikuula-ammuntaa ja seuraavassa kohdassa tutustuimme Ilmailumuseon suihkuharjoituskoneeseen. Golfia tuli kokeiltua...jalkapalloa, koripalloa, mutta myös sportaction wallia ja pyörätuolislalomia. Monenlaiset menopelit toivat vauhtia sisätilaan ja kipinän hankkia omat. Sukellusta ja muita vesilajeja tyydyimme vain katsomaan. Ilahduttavaa oli huomata, että messuilla oli myös Kauppilan luoma puutarhatuulahdus alkavaan kevääseen.

Jokaisen messutapahtuman vakiotarjontaa taitaa olla kirjamyynti ja olihan siellä monia kiinnostavia opuksia huippuedullisesti tarjolla nytkin - vaikka äitienpäivään. Matkaan jäi tällä kertaa kasvikirja, jonka kauniit kuvat valloittivat ensiselaukselta.
 

 
Näissä puikoissa on helppo viivähtää, kun ollaan kuitenkin tukevasti maassa, eikä ilmassa. Golf on tuttua, mutta aina sitä tilaisuuden tullen kokeillaan.Kauppilan osastolla hehkui jo kevät ja yrttikassi napattiin matkaan (3 kpl / 10 e).
 


Myynnissä oli kauniita merihenkisiä tuotteita. Etualan talorivi iski heti silmään.
Tällaisen voisi tehdä itsekin. Lisätään To do -listalle!
 

Vauhdikkaita menopelejä riitti ja testiryhmällä oli todella kokeilunhalua.
Vauhdin hurma tuntui tarttuvan.
 


Sukellus on aina kiehtonut ja nämä vanhat välineet. Periaatteessa, vaikkei yhtään asiasta ymmärtäisi, voisi tällainen aarteisto olla mielenkiintoista somistetta merihenkisessä kodissa.
 

Sukelluspainokengät 10 kg / kpl.
 

 
Kesää silmällä pitäen kivoja vesipelejä ja välillä pyörät alle.
 


Koiralle pelastusliivit.
Kajakkeja ja melonnan saloja. Todella kiinnostava laji.
Jos kajakki menee nurin, miten pääset ylös(!).
Helpoltahan se näytti, kun homman osaa.
 Sukellusnäytös kokosi väkeä altaan ympärille.
Pehmonalle houkutti koripallon äärelle.
 

 
Mukaan vielä ripaus kevään vihreää ja kotona saa ihmetellä, miten paljon kaikkea ilmaismateriaalia kassiin jääkään yhdestä messutapahtumasta. Nyt vaan tutustumaan näihin ja odotellaan seuraavia messuja. Uusia ideoita saa aina!

  
- Vielä ehdit mukaan! 11.-13.3.  VAIHDA VAPAALLE 2016 -messut. Tapahtuman esittely lupaa elämyksiä, kokeilua ja viihdettä, joka teemanimensä mukaan esittelee mm. mökkeilyyn, ulkoiluun ja saaristoon liittyviä tuotteita ja palveluja. 

Tervetuloa aistimaan kevättä Turun Messukeskukseen - aurinko on jo korkealla!
Tarkemmat tiedot aukioloista, lipunhinnoista yms. löydät täältä -> Turun Messukeskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti