tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kerää kesän parhaat löydöt yhteen kassiin

Olen täysin lumoutunut kassiin, johon silmät porautuivat Stokkan ruokaostosten yhteydessä - PURJEKASSI! Vaikka erilaisia ekokasseja on kotona jo monia, niin tämän edessä pysähtyi askeleet välittömästi:

Vaalean, henkäyksen kevyen kassin hihnasta roikkui lappu, jossa luki;

- "Olen purje! Minut tehtiin kiertämään meriä. Kun en enää sopinut tehtävääni, Stockmann pelasti minut! Nyt autan sinua kuljettamaan herkut kotiisi nautittaviksi."

Globe hope -tuote, joka on juuri kuin tehty minua varten. Pidän siitä, että materiaalia voi käyttää muuhunkin kuin mihin se alkujaan on luotu. Arvoa lisää se, että jokaisella tuotteella on oma ainutlaatuinen tarinansa - mainoslause "All Globe Hope products are handmade with love" saa hyvälle mielelle ja tämä kesäkassi on yksi niistä.

Purjekassin valtti on keveys, joka on erityisesti matkoilla ja pitkillä muilla reissuilla ihan ehdoton syy valintaan. Kuka nyt haluaa kantaa jo valmiiksi painavaa kassia? Ei kukaan! Kevyt ja pieneen tilaan mahtuva olkakassi antaa tilaa löydöille ja kulkee huomaamatta mukana. Siihen ei pidä ostaa vain ruokatavaraa, sillä ulkonäkö kestää kanniskella missä vain. Tarkemmin ajatellen; ihan loistava lahjavinkkikin. Tämä voisi sopia merta rakastavalle tai purjehtijalle, no...kenelle vaan.
Itse taidan heittää sen olalle, kun lähden viikonvaihteessa Turun Keskiaikaisille markkinoille, Vanhalle Suurtorille (30.6.-3.7.2016). Tänä vuonna markkinat viettää 20-vuotisjuhlavuottaan. Täältä saattaa löytyä hyviä joululahjoja, joten isompi kassi onkin paikallaan ottaa mukaan.

Ai niin, se hinta: 9,90 e.

2 kommenttia:

 1. Eikös olekin hyvännäköinen kassi - mietin ihan samaa :) Lähti myös minun mukaan.
  Ja hauskaa, että joku muukin ostaa joululahjoja keskiajan markkinoilta - olen myös tehnyt niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen liikaa kantanut painavia laukkuja ja kasseja, joten tämä oli löytö. Valkoinen väri sopii kaikkeen. Ihana kesäbongaus. Kesä on ihan ruhtinaallista aikaa etsiä sopivia joululahjoa. Ja tehdä löytöjä, kun ei ole kiirettä tai pakottavaa löytämisen tarvetta.

   Poista