sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT osa 2. kivoja ideoita

Palataan Seinäjoen asuntomessujen puoleen ja tällä kertaa mukana muutama poiminta kivoista ideoista.

Ensimmäisessä kuvassa tuttuja purkkeja, joita on helppo tehdä myös itse. Tarvitset vain sopivat purkit ja maalin sekä muovisia leikkieläimiä, jotka liimataan kansiin ennen maalausta. Tämä ei varsinaisesti ole mikään uusi idea, mutta kiva nostaa esiin, sillä silmä lepää lopputuloksessa edelleen.


 
Meillä on pelipaitoja vedetty kattoon, mutta hauska idea olisi tämäkin; laittaa paidat sohvaan. Ne tuovat tilaan reipasta värikkyyttä, energiaa ja muistot käyttöön. Tässä sohvassa on mukava istuskella.

Puukerrostalon pikkuasunnosta löytyi uudenlaista sisustusta. Pienessä tilassa suuria kalusteita ja esineitä. Suuri buddha-patsas keskellä ikkunaa on asetettu juuri siihen kohtaan, johon yleensä kasvit luontevasti paikkansa löytää. Lentäjän tuoli on varsin special-valinta. Pikkukodissa on ripaus julkisen tilan tunnetta.Naulakot ovat kuin pieniä taideteoksia, joissa valot ja varjot lisäävät mielenkiintoisuutta.

Ainoakoti Jekku oli sivallettu vaaleanpunaisilla unelmilla ja ratsastusharrastus on vahvasti läsnä sisustuksessa. Saunasta löytyi tämä ylväästi valaistu hevostaideteos. Kohteen sauna houkuttaa lauteille nauttimaan löylyistä ja taiteesta.Massiivinen, selkeälinjainen musta kaappi sai todellisen kirsikan kakun päälle, kun vetimistä on tehty enkelin siiven malliset.

Mustaa tuntui löytyvän niin suurina kuin pieninäkin osina sisustuksissa. Vesihanoissa oli sykähdyttävän värin lisäksi kiinnostavaa myös muoto.Vihreä kasvi mustassa ruukussa on varsinainen tehopari. Mustaa löytyi myös pienistä yksityiskohdista, jotka olemme tottuneet näkemään valkoisina.
Mustavalkoiset kuvamuistot on koottu luonnonmukaisesti yhteen. Tätä ideaa voisi kopioida joulukäyttöön ja laittaa puukarahkaan kiinni joulukortit.

Lamppu muistuttaa katiskaa, mutta siellä istuukin linnut. Tässä on oivaa pohjaa omille DIY-sovelluksille.Ulkoistutusten sekaan on hienosti sulautettu kaiuttimet. Musiikki soi satumaisesti kasvien keskeltä. Ja tuntuu kestävän sadettakin. Tällaiset pitäisi hankkia itsellekin, mutta kuinkas talvella?

Mäihä Gallerian kauniita teoksia, jotka voi pitää pöydällä tai yhtä hyvin nostaa seinälle. Muoto on samaan aikaan hallitseva ja siro.

Seinäjoen Asuntomessut osa 1 -> tästä.

2 kommenttia:

  1. Kaikkia kivoja juttuja sitä voi keksiä. Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tässä oli muutama kuva, josta voisi omankin version toteuttaa. Kiitos!

      Poista