torstai 21. heinäkuuta 2016

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT osa 3 - kutsuvasti sinulle

Seinäjoen asuntomessuilta vielä kuvapoimintoja. Tällä kertaa kurkataan muutama mukava yksityiskohta keittiöstä ja makuuhuoneesta.

HP Parviaisien kotiin oli tehty kattaus, josta kannattaa poimia pari ideaa omaankin käyttöön;
 
1. maljakossa ei aina tarvitse olla kukkia, myös vihreät oksat ovat kauniita.
(Itse olen testannut tätä jo monta kertaa)

2. kattaukseen tuo elämänmakuisen lisän, kun lautasen alta paikkansa löytää vanha lauta. (Tässä siis pientä kesäpuuhaa, kun meren rannoilta lähtee etsimään ajelehtivia lautoja tai muutoin ajopuita somisteiksi. Löytyyköhän ennen syksyä ainakin kuusi sopivaa? Vai onko helpompi etsiä jostain vanhan suulin purkulautoja? Itselläni on jo - puisia keikkoja, ne ovat omasta pihakuusesta, joka kaadettiin viime syksynä).Pienessä yksiössä jykevä pöytä ja tuolit oli sijoitettu makuualkoviin. Yksinkertaisen kaunis kattaus kutsui istumaan pöydän äärelle. Ja kyllä tuo peili pöydän päässä tuntuu edelleen hyvältä vaihtoehdolta. Antaa roimasti tilan tuntua pieneen asuntoon.

Alakuvan kaunis yksityiskohta oli vahvat, puiset ruokailuvälineet. Näitä harkitsin jopa itselle, mutta jäin miettimään pesukestävyyttä.Vastakohtana yksinkertaisen tyylikkäälle linjalle on runsas kesäkeittiö, joka pursuaa kaikkea kaunista, mutta silti yleisilme kumartaa järjestykselle. Kesän satokausi on nyt parhaimmillaan. Näillä poiminnoilla saat iloa silmälle ja kevennystä grilliruokaan.Suosikkitaloni Cubon sisustus oli tehty Marimekko-tekstiilein. Tunnelma ei ole lainkaan sekava, vaikka tyynyliinoja on monta eri kuviota yhdessä.Jostain sängystä silmään osui todellinen bling-bling -kiilto. Ylellistä, luksusta ja varmasti kallista, mutta ei käynyt silti omaan makuun. Jotenkin tulee sellainen tunne, ettei tämä ole arkista elämistä varten, sillä eihän tästä juhlavuutta uupunut. Ylellisen ystävälle loistava valinta.

Alakuvan vuode on kutsuva ja kaunis kuin poutapilvi. Pellavatekstiilit ovat Lapuan kankureiden mallistoa. Musta tuo särmää, mutta vahvaa tummaa kuviotapettia pehmentää sängyn takana oleva paneelipääty. Viehätysvoimaa, joka lupaa levollisia unia.

Seinäjoen Asuntomessut
osa 1 -> tästä.
osa 2 -> tästä.

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin kans ottaa tuon kattauslautaidean käyttöön, kunhan vain jostain löytyy ensin riittävän vanhaa puuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis on! Aattelin itse saada jouluksi omat kattauskuntoon...mutta ehtiihän tähän väliin vielä ideat muuttuakin.

      Poista