sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tulossa! Turun alueen bloggaajien Kirpputori 14.8.2016

Tietyllä tapaa on haikeaa huomata, että kesä on edennyt pitkälle. Huomenna alkaa elokuu ja pian alkaa jo koulukin. Kesää on koitettu elää täysillä tilanteesta toiseen, on sinkoiltu vapaalla aikataululla paikasta toiseen ja etsitty kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Vielä ei tahdo kesämielestä luovuttaa ja sitä tunnetta ruokkien kävinkin tänään ostamassa uusia kesäkukkia. Virittelin kukkatelineitä ja salaa kyllä jo silmäilin, minne syksyllä ripustellaan uusia lyhtyjä. Aina tähän aikaan vuodesta mietin, mitkä kesäkukat kukkivat pisimpään ja vanhasta muistista samettikukat ovat olleet siinä suhteessa hyviä.

No, vielä on siis kesää jäljellä ja elokuussa järjestetään Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajien ja ystävien Kirpputori. 

Lomakauden aikana moni on varmasti ehtinyt tehdä hyviä löytöjä, mutta aarteiden osumista eteen voi pitää varmana myös lähestyvällä kirpparilla. Turun alueen bloggaajien kirppikselle on tulossa kiinnostavia juttuja varastojen kätköistä! Vinttien ja ullakkojen jemmoista löytyy jokaiselle jotain; Käsitöitä, huonekaluja, sisustustavaraa, vaatteita - vanhaa, mutta jotain uuttakin. 

Turun alueen bloggaajien
KIRPPUTORI
sunnuntaina 14.8.2016 klo 12-15.
Paikka: Kotilaituri, Pahkalaukkaantie 1, Lieto.

Nyt vaan peukut pystyyn, että saadaan aurinkoinen sää!

Sydämellisesti tervetuloa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti