perjantai 5. elokuuta 2016

Muistoja kesästä 2016

Tänään oli aika kerätä sekalaisia kesämuistoja kuvina. Nappasin muutamia otoksia ja niitä tulee julki Facebookin puolella tästä päivästä 18. elokuuta asti.

Kesämuistojen ensimmäiset postaukset alkavat yllättäin hajuvedellä, vaikka oikeesti Carolina Herreran uutuustuoksu Good Girl on vasta syksyn ja talven uutuus. Itse tartuin heti kiinni, kun tuotteen näin. Eipä ollut edes vielä laitettu hyllyyn.

Good Girl myydään ylellisen samettisessa rasiassa, edp spray 80 ml:n pullo ei välttämättä sujahda pieneen iltalaukkuun (tulitikkuaski kuvastaa kokoa), mutta työkaverini tulee näkemään tämän pullon pulpetillani, vaikkei ymmärräkään hajuveden mukana kantoa.

Joskus pullo on yksinkertaisesti niin kaunis, että käy ihan koriste-esineestä. Kun pullo on tyhjä, löytynee sille uusiokäyttö. Vielä ei ole edes avattu.

Jälleen on hitusen turhamaisuutta ilmoilla ja rakastumista ensin pulloon. Taitaa tämä Good Girl -korkkaripullo kiilata reilusti ohi viimekertaisen "pullorakkauden": http://oliaika.blogspot.fi/2016/02/vinkki-yllata-hanet-naistenpaivana-83.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti