perjantai 26. elokuuta 2016

Pihlajanmarjat tuovat iloista väriä

Pihlajanmarjat ovat aina olleet mielestäni lintujen ruokaa. Joskus olen kokeillut tehdä siitä hilloa, mutta en tainnut osata oikeita vaiheita, sillä lopputulos oli järkyttävää. Olen siten luopunut syömisajatuksesta ja käytän marjoja mieluummin koristeluun.

Pihlajanmarjan hehkuvan punaiset marjat ja lempeän vihreät lehdet saavat sydämen sykkimään joka syksy. Tässä ei tarvitse ideoida suuria. Kun ruokapöytä ammottaa tyhjyyttään, ei yhtään silmäniloja maljakossa, saa pihlajanmarjoista nopeasti piristävää ilmettä.

Ulkorappusille ja terassin kulmallekin tulee elämää vahvan värin myötä. Lintujen juoma-altaat ja käsienpesuun tarkoitetut vadit ovat uudessa käytössä. Rappusille kootussa lasimaljassa on sekin hauskuus, että koira on ymmärtänyt sen olevan hänelle kauniisti katettu vesikippo. Jokaisen lenkin jälkeen siitä hörpätään janoon! No, yhdessähän me marjat käyntiin poimimassakin. Piti siis molempien saada tästä oma juttunsa :)

- Värikästä syksyä!
4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat!😊❤️
  Meillä on aika samanlainen postaus tänään!😀
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia oli sinunkin päivän postauksessa. Nyt on niin punaisen aika - pihlajanmarjat ja kypsyneet omput hehkuvat kilpaa punaisuutta.

  VastaaPoista
 3. Niin herkullinen tuo vihreä-punainen -yhdistelmä juuri nyt! Oltiin eilen juhlissa ja mulla oli vihreä paita ja punaiset korkkarit - ei ollenkaan mun normaali väriyhdistelmä, mutta niin "kutsui" mua eilen :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on tehokas yhdistelmä. Muistuu ihan mieleen hetki lapsuudesta: Olimme äidin kanssa lankakaupassa valitsemassa pipolankoja. Otin heti punaisen ja vihreän. Äiti suositteli valkoista ja ruskeaa. Puna-vihreä ei kai rimmannut toiveisiin. Hetki väännettiin...mutta ilman punaista ja vihreää en suostunut kotiin 😊

  VastaaPoista