sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Kranssi uudelle vuodelle

Vuoden ensimmäisiin postauksiin saa nyt kuulua kranssi uudelle vuodelle!


Kun aikansa kerää pesulahenkareita, on niille lopulta keksittävä myös uusia käyttöjä ja kun lumeton alkutalvi keräännytti myös kummasti havunoksia pihamaalle - oli aika keksiä nopeasti jotain. Rautalankaa on aina varastossa ja leikkureita samoin. Kranssin tekoon siis.Ensin taivutin henkaria pyöreäksi.

Leikkasin männyn oksista tupsuja valmiiksi ja aloin pyöritellä niitä rautalangan avulla henkariin. Nopeaa, helppoa...ja kaunista. Tasalaatuista jälkeä saa, kun on tarkka havutupsukoiden kanssa. Itse napsin poikki niitä mitä oli ja tulos ei ole joka puolelta samanlainen, mutta kelpaa tällaisena ensimmäistä tammikuun päivää somistamaan ulos.Uuden vuoden juhlintaa varten ostin tinakenkiä. Tinan valaminen kuuluu uudenvuoden perinteisiin, mutta omiin kuvioihin se ei kuulu - teen tinasta mieluummin koristeita juhlaan. Kuten tässä.

Valoitko eilen tinoja? Osasitko lukea niiden merkitystä? Lue lopputulosten merkityksiä - tässä esimerkiksi yksi sivu apuun.

Vuoden ensimmäisiksi vinkeiksi:
- Muistathan, että Oli aika -blogi Facebook-sivulle tulee myös sellaista materiaalia, joita ei blogin www-sivuille tule!
- Ja oletko huomannut, että Oli aika on mukana myös diy.fi-sivulla! Saa tykätä, seurata ja jakaa.

Iloista uutta juhlavuotta!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen kranssi. Ei olla moneen vuoteen valettu tinoja, silloin tehtiin kun omat lapset olivat pieniä.

    VastaaPoista
  2. En ole myöskään tinoja aikoihin valanut. Nytkin uudet kengät päätyivät ihan muuhun käyttöön. Katsotaan, miten kestää säitä.

    VastaaPoista