torstai 6. huhtikuuta 2017

Piha & Puutarha avasi portit kukkaisteluun!

Piha & Puutarha messut Turussa herättivät talviunta nukkuvan puutarhurin. Yksi viikonvaihde oli silkkaa juhlaa, kun jälleen avautui tilaisuus poimia parhaat vinkit kesäksi ja ostaa asiaankuuluvaa materiaalia.

Aiempi kirjoitus messuilta ei mitenkään saanut sisälleen kaikkea sitä, jota messuanti tarjosi. Näin kukista hullaantuneena voinemme hetkeksi palata vielä messutunnelmiin. Ihan vaan ihastelemaan kukkia ja ihmisten taitoja.

Tällä kertaa käymme Kukkakauppiasliiton Varsinais-Suomen piirin osaston tunnelmissa.

Kukkaistelu alkakoon

Kukkakauppiasliiton Varsinais-Suomen piirin osasto houkutteli heti aulassa kutsuvasti luokseen. Yleisö sai ihastella upeita pukuja ja koruja sekä äänestää kauneimmat kukkakengät!


Neiti Kevät -malliston neilikkakorvikset.

Neiti Kevät -näyttely tarjosi mm. aitoa aidompia korviksia. Sellaisethan piti tietysti itsekin hankkia. Korvisten metalliosat ovat aitoa hopeaa ja kukat tuoreita kukkia.

Omissa korvissa roikkuu vihertävät neilikat. Kun kukat kuihtuvat voi koukut käyttää uudelleen; vaihdetaan vaan itse tilalle uudet kukat tai viedään kukkakauppaan vaihdettavaksi. Tämä on kiva vinkki vaikkapa kesäjuhliin tai kesämorsiamelle. Kukat pysyvät iskussa hyvinkin yhden päivän, joten juhlien ehdoton katseenvangitsija - kaunis ja juhlava. Kokeile!Tietynlaiset kengät sopisivat myös parvekkeen, terassin, pihan ja puutarhan somisteiksi. Ehkä ne joskus hankitut väärän kokoiset, väärän malliset tai vain aikansa eläneet kengät voisivat saada uuden käyttötarkoituksen näinkin :)Messuilla ihastuttaneiden kukkakenkien yleisöäänten TOP3:een pääsivät seuraavat ihanat kengät:
Äänestyksen voittoon nousi yläkuvan etualan vihreät kukkakengät tekijänä Kukkakauppa Fridhem - kaiken kauniin koti. Toisena alakuvan valkoiset luistinkengät tekijänä Katja Aho ja kolmanneksi tuli yläkuvasta löytyvät hopeiset punaruusuiset korkkarit tekijänä Kukkakauppa Tähkä.Näin söpöt on nämä Neiti Kevät -korvikset myyntipakkauksessaan. Made by florist.


Floristit  olivat loihtineet hienoja kokonaisuuksia. Tässä satumaisia kukkapukuja. Alakuvan ajatusta voisi hyvinkin hyödyntää joulupihaan, jolloin talven kuningatar pukeutuisi havunvihreään oksapukuun!Yläkuvan kesämekossa ei taitaisi istuminen helposti onnistua, mutta kaunis kuin mikä.

Messuannista riittää ihmeteltävää useaksi päiväksi. Nyt vaan odottamaan, että säät lämpenisi oikein tosissaan.

Kaupallinen yhteistyö Turun messukeskuksen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Olipas se ihana postaus, kiitos tästä. Niin mukava katsella messukuvia, kun itse ei pääse osallistumaan. - Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni kuvailen messuilla ja katselen toisten messukuvia. Näistä saa kivoja ideoita ja tekniikoita.Kukkaisaa kevättä!

      Poista