tiistai 26. maaliskuuta 2019

Arvontavoitto vei pikkuremonttiin!

Joskus käy niin onnekkaasti, että voittaa arvonnassa ja joskus niinkin onnekkaasti, että voitto innostaa jopa remonttiin. Tai ainakin minulle kävi nyt niin. 

Voitin Luonto inspiroi sisustamaan -facebook-ryhmän kilpailusta Kotilaiturin upean naulakon. Kilpailussa kysyttiin, mitä ripustaisit naulakkoon. Minulla tuli heti mieleen, että nurmiksethan tuohon sopisi! Niin, juuri ne sellaiset vanhat kapistukset, joissa terä kiinnitettiin monoihin. Ne olivat aikanaan isän löytö, jotka hän arveli sopivan juuri meille. Ja meille ne päätyivät ja ovat roikkuneet eteisessä jo vuosikausia. Kesät, talvet. Ne ikäänkuin muistuttavat aina antajastaan. Nyt nurmikset kauniissa naulakossa, jossa on käsin veistellyt koukut. Koukut puolestaan muistuttavat mummolasta. Siellä oli paljon käsin tehtyjä naulakoita ja koukkuja.

Sain naulakon jo pitkällä viime vuoden puolella, mutta seinään se ei heti päätynyt ja syykin oli selvä. Ensin pitäisi maalata seinät. Maalaus on niin parasta, sillä siinä tulee valmista jälkeä niin nopeaan. Tovin otti saada työn päästä kiinni, mutta nyt on homma valmis ja naulakko seinällä. Kevät antaa ihanasti voimaa tarttua tekemättömiin töihin. Nyt onkin ihan parhaat hetket puuhastaa sisällä suunnitelmat valmiiksi, sillä ihan pian alkaa ulkopuuhat ja kuka silloin enää sisällä pysyy?

Ensi viikonloppuna starttaa Turun Messukeskuksessa Piha & Puutarha - Mökki & Meri -messut. Se vinkkaa lyhyesti sitä, että on aika tehdä suunnitelmia kesäkasveista, herättää terassi kukoistukseen ja raaputella nurmikko uuteen eloon. Messuannista minua kiinnostaa erityisesti trendikäs ruokapuutarha, vanhat suomalaiset pelargonit, kukkiva pikkupuu perennapenkissä, trendikkäät ilmakasvit, tuolin tuunaus ja terassin uudet trendit. Sanomattakin on selvää, että edessä on viikonloppu, joka tarjoaa paljon DIY-henkisille ihmisille. Jos auringon valo on alkanut tehota myös sinun viereystasoosi, niin hae vielä lisäenergiaa messuilta. Jo tuoksu A-hallissa on niin lumoava.


Tässä se nyt on uusi naulakko maalatulla seinällä ja naulakossa ihanat ,vanhat nurmikset!


Työvälineet esiin ja parissa päivässä valmista.


Vanhat matkatuliaiset, kynttilänjalat Virosta, saavat nyt antaa tilaa uusille jutuille.


Tällaisessa kauniissa paketissa naulakko saapui. Kiitos Kotilaiturin Katille!Jotenkin nämä uudet kasvoruukutkin sopivat nyt vallan upeasti paikalleen.


On muuten jännä juttu, kuinka paljon joku yllättävä asia voi lisätä inspiraatiota tehdä vaikkapa juuri pientä pintaremonttia.

10 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että naulakko toi mukanaan inspiraation <3 Näyttää kauniilta nurmiksineen :)
  Ja messuilla nähdään viikonloppuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näin teki ja hyvä niin. Viikonloppu hurahti mukavasti. Mahtava naulakko. Ihan paras! Kiitos vielä tätäkin kautta <3

   Messuilla nähdään!

   Poista
 2. Ihanat kasvoruukut, mistä niitä voi ostaa?
  NS/Hki

  VastaaPoista
 3. Täytyyhän esineen saada arvoisensa tausta ja paikka. :) Hih. Nuo kasvoruukut on ihan mainiot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki toki. Ihan kunnolla framille! Olen tykästynyt erilaisiin kasvoruukkuihin tosi paljon. Näissä on ilmettä. Löytyy kaupoista vaan liian vähän.

   Poista
 4. Kivalta näyttää ja onnea arvontavoitosta! Onpas hauskoja nuo ruukut:) Mukavaa maaliskuun loppua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Voitto" on aina niin hykerryttävä sana. Onnen lataus on voimakas ja sopivan pikkusesti neliapilat vilkkuu silmissä. Ja siitä tunteesta seuraakin yllättäin paljon hyvää.

   Poista
 5. Kiva voitto ja kaunis pikkuremontti <3 Nurmiksen luistimet ja kasvoruukut myös aivan ihanat <3
  Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä setti on yhdessä ollut piristävä. Kaikki jutut saavat aikaan hyvän mielen.

   Poista