torstai 7. maaliskuuta 2019

Millä teet vaikutuksen?

Perjantaina vietetään naistenpäivää. Taas lahjoitetaan kimppukaupalla kukkia ja suklaata naisille, mutta kaipa sitä voi silloin ojentaa ylläripaketin myös miehelle?

Naistenpäivä on hieno juhlapäivä ja ainahan sitä on muutoinkin mukava juhlistaa elämää milloin milläkin ajatuksella. Fazerin sivuilla on listattu viisi faktaa naisista ja suklaasta. Tosin ehkä sen suklaapäivän voi järjestää perjantaina myös miehelle. Itse päätin valita juuri tämän tutun herkun miehen pakettiin.

Suklaa on monella tapaa hyvä viestinviejä. Se varmasti tehostaa juuri sitä viestiä, mitä kulloinkin halutaan esiin nostaa. Mitä minulla sitten on sanottavana? No, näin kevään kynnyksellä alkaa aina remonttijutut olla lähellä sydäntä. Kun pitää saada porukkaa mukaan prokkiksiin se voi onnistua juurikin suklaan avulla. Tuttu Fazerin sininen kääritään viestikapulaksi ja jäädään odottamaan vastausta. Voiko kukaan kieltäytyä mistään, kun ensin saa käteensä näin ylistävän suklaalevyn?

Fazerin sininen on suomalaisten herkku ja samalla käsite väristä. Itse ihastelen tuota tuttua fonttia ja mikä onkaan hauskempaa kuin päästä kirjoittamaan sillä suklaakääreeseen ihan oma kosiskeleva viesti.

- MacGyver! Nyt tarvitaan remonttiin apukäsiä. Maalaukset on jo aloitettu!

Hyvää naistenpäivää kaikille!

P.S Joko nämä uusimmat "suklaajutut" ovat sinulle tuttuja? 
Ihan vaan vinkkinä mainittakoot, että nämä personoitavat suklaalevyt ovat loistavia myös äitienpäiväkorteiksi!Ihmemies - täällä odottaa remppahommat :)

10 kommenttia:

 1. Eipä ole personoitavat suklaalevyt tuttu juttu. Kiitos vinkistä. Sitä voisi käyttää lahjana esimerkiksi henkilölle, jolle muuten on vaikea keksiä mitään.
  Hyvää naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihka oma suklaalevy on aina huippujuttu. Saaja on taatusti mielissään. Keksimään vaan tekstejä ja kenelle antaa - ihan paras ylläri.

   Makoisaa Naistenpäivää!

   Poista
 2. Joulun alla naureskelin nimikoiduille Tobleroneille. :) Nämä on hauskoja! Hyvää naistenpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa vanhat tutut suklaat ihan uuden merkityksen. Suosikkina pysyvät aina, mutta tällä keinolla entistä enemmän suosikkeja.

   Kivaa viikonlopun alkua ja Naistenpöivää!

   Poista
 3. Mahtava idis!!.
  Tämä täytyy kirjata ihan kalenteriin ,jotta muistan palata asiaan.Kiitos!!!.Ihanaa Naistenpäivää:))) ja mukavaa viikonloppua!!
  täällä tuiskuttaa lunta...vaihteeksi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä kannattaa muistiin laittaa, sillä tässä on samalla ripsaus DIY-henkeä. Saa kestosuosikkiin oman viestin, joten mikä olisikaan mukavampaa.

   Meillä sataa vettä aikalailla, joten sateiset Naistenpäivän toivotukset sinnepäin!

   Poista
 4. Onpas hauskoja tuollaiset levyt:) Ihanaa naistenpäivän iltaa ja mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on erityisen hauskaa miettiä, mikä teksti on kaikkein paras. Nyt tämä ja myöhemmin jo muu. Lisää on tulolla. Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 5. Ei ole tuttuja mutta kiva idea💕Näin myöhässä toivottelen ihanaa naistenpäivää..vietetään joka päivä😌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä ideasta riittää kyllä moneen. Kiitos Fazer!

   Ja Naistenpäiväähän voi viettää juurikin "joka päivä" 😉

   Poista