tiistai 28. huhtikuuta 2015

Värikästä vappua!

Vappu on jo ihan ovella ja siihen juhlaan on aina kiva kattaa värikkäästi. Otin vappukattaukseen varaslähdön, jotta tiedän etukäteen, miltä pöytä näyttää ja mitä vielä tarvitaan. Tämä on siis harjoitusversio.
 
Tästä se lähtee:
- Tarjoiluastian virkaa hoitelee matkamuistona tuotu hellehattu. Siihen on helppo koota kaikki tarpeellinen - juomapurkit (Tiger-Store), lautasliinat (Pimee Vintti), syötävää...

Kukkamaljakko kootaan vanhoista pulloista ja sidotaan yhteen vanhalla vyöllä, joka on sopivasti "vapun keltainen" (kiitos Anu vinkistä!). Pulloihin leikataan viinimarjapensaan oksia. Juomapurkit ja kukkamaljakko kääritään omatekoiseen, serpentiinikuvioiseen paperiin.

- Hmmm...Eiköhän näillä mennä vappukattaus ulkona ihan hyvin?

Kuplivaa vappua - ilon pilkahduksia!2 kommenttia:

 1. Tulipas tuosta maljakosta hauska - ihan mahtava! Ja vyö sain uuden elämän. Ja hei, tuo hattu on aivan huippu tarjoilualusta. Se ihan huutaa kesäisiä Meksikojuhlia, jolloin se saa lierilleen nachoja ja dippejä :) Kuplivan iloista vappua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) työpaikan lasinkeräyksestä löytyi juuri tarvittavat pullot, jotka vihreinä toivat tuon kaivatun värikkyyden.

   Niin...ja tuo hattu on ihan alun alkujaan tuotu Brasiliasta Meksiko-juhlia varten! Sillä Brasiliassa näitä käytettiin nachojen tarjoiluastiana ja sehän idea piti kaukaa tuoda Suomeen. (Ei muuten ihan helppo kuljetettava, sillä hatun koko on melkoisen suuri, joskin kevyt!)

   Nyt odotellaan näillä kattauksilla vappua ja jännätään, kuinka paljon tulee vettä niskaan, vaikka aurinkoa tilattiin...

   Poista