torstai 30. heinäkuuta 2015

Lasilintu vai sittenkin kynttilänjalka

Kesäretkillä kirppareilla vastaan lennähti kaksi lasista lintua.

Jollain kummalla tavalla ne vaan tuntuivat tahtovan mukaan, sillä eihän lintuja saanut enää käsistään laskettua, kun kerran oli ne tarkempaan tutkailuun esiin nostanut. Hinta kaksi euroa / kpl. Ostoskoriin!

Näistähän tuli loistavat kynttilänjalat, vaikka johonkin aivan muuhun ne varmaan on alun perin tarkoitettu. Minne, en tiedä. Mikä lienee alkuperäinen hinta, ei siitäkään hajua, mutta ei paha, toimii. Vai mitä olet mieltä?6 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle tunnustus! (: http://tulejoulupunainen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus tästä! Muut puuhat pitää juuri nyt otteessaan, mutta vastaan heti kun sopiva tuokio tulee ;)

   Poista
 2. Näin nuo sinun joutsen kynttilän jalat, niin minulla on yksi sininen, ja enpä ajatellutkaan että se on kynttilänjalka, no nyt tiedän sitten,varmaan kirppikseltä joskus ostin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik! Tällainen kommenttisi jäänyt täysin vailla huomiita. Voi minua...

   En tiedä tarkalleen, mikä on linnun käyttötarkoitus, mutta kokeilin myös tuikkua sovitella...

   Poista
 3. Ja heti pari vuotta myöhemmin... Näyttäisi Kumelan (Myös Hummpilan nimellä olleet joskus) koristelasilinnuilta, design. Armando Jacobino.

  Ne siis ei ole tuikkualustoja ja jos sellaisena olet käyttänyt ja ne on vielä ehjiä niin lopeta.. kaula lämpiää rajusti ja saattaa katketa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut ehtivät olla tuikkukippoja jonkin aikaa, mutta kauan kauan sitten liitelivät jo uuden omistajan luo. Ehjinä. Tänään ne kyllä taas näyttävät aika kauniilta...

   Poista