perjantai 18. syyskuuta 2015

Sadepäivänä värillä on väliä 18. syyskuuta...tosi harmaa ja sateinen päivä alkaa olla taittumassa iltaan. Monet ovat viimeistään tänään kerenneet valittaa alkavan syksyn tuulia, sadetta ja valottomuutta. Ja onhan se niin, että sää vaikuttaa jopa mielialoihin. Mutta - silti ei ole syytä vaipua synkkyyteen. Asia on helposti korjattavissa.

Tänään se onnistui näin:

- Sain työkaverilta ison kimpun iloisesti loistavia auringonkukkia
- Ostin vanhaan valopallonauhaan kaksi keltaista palloa
- Hain uuden taulun kehystämöltä

Kesä tuli takaisin!

Auringonkukat ovat näköjään, vielä syyskuussakin, ihan parhaassa loistossaan. Kimppu kukkia on simppeli ja sellaisenaan niin valloittava asetelma, ettei se kaipaa mitään lisää. Kiitos tästä työkaverille! 

Vanha valoköynnös (klik!) sai helposti uuden pilkkeen vain kahden pallon vaihdolla.

Taulunurkalla vanha mietelause sai antaa tilaa, kun nostettiin kissa seinälle. Nurkka piristyi uuden taulun myötä kummasti. Kiitos mahtavalle kehystäjälle Ilkalle (klik!), joka on jo vuosia ollut taulujeni hovikehystäjä.

Itse kuva taulussa oli kesäretkien varsinainen löytö. Pihamarkkinoilla eräs halusi päästä Sammakon Kirjakaupan mainosjulisteista eroon ja minä onnekas satuin kohdalle juuri oikeaan aikaan, pian kainalossani monta kissajulistetta. (Näille ylijäämille on jo suunnitelma valmiina, mutta ehkä se jää jonnekin seuraavaan sateiseen päivään?)

Nyt kaikki sointuu sisustukseen kuin nenä päähän. Keltainen on tuonut piristysruiskeen tähän(kin) päivään! Värillä on väliä! Aurinkoista perjantaita! Tänään on muutenkin juhlapäivä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti