tiistai 27. lokakuuta 2015

Totta: Sinillä siivous sujuu!

En pidä lainkaan pölystä, mutta en ole erityisen tykästynyt sen siivoamiseenkaan. Paitsi nyt! Syksyn markkinahumuista käteen jäi aivan loistava siivousväline:
- Sini-tuotesarjan lampaanvillainen pölyhuiska!


Se on pieni ja näppärä apuväline siivoukseen, jolla onnistuu pölyjen pyyhintä hankalilta ja aroilta pinnoilta. Esimerkkinä mainittakoon, että Tuplakupla-valaisimen saa tällä helposti puhdistettua pölystä. Toki paljon muutakin mm. sälekaihtimet ja koriste-esineet. Aivan mahtava huiska, suosittelen lämpimästi kaikille, jotka janoavat hitusen helpotusta siivoukseen.

Käyttö ja hoito on helppoa - käytä huiskaa kuivana ja ravistele puhtaaksi ulkoilmassa.

Huiska on vieläpä hauskannäköinen, joten sitä ei tarvitse piilottaa siivouskomeron nurkkaan vaan anna roikkua seinällä aina käyttövalmiina.

Loistava lahjavinkki ihmiselle, jolla on jo melkein kaikkea! Kiinnostuitko? Lue lisää tästä.


Oli aika -blogin tunnuksen pohjasuunnittelussa ollut vanha kellotaulun pohja, jonka bongasin pihamarkkinoilta 1,50 eurolla, on nykyisin naulakko. Se puhdistaminen sujuu höyhenen kevyesti uudella pölyhuiskalla samoin kuin vanhan mallinukke. Erityisen iloinen olen siitä, että Tuplakuplan puhdistus pölyistä on suorastaan leikkiä ja Brasiliasta ostettu piraijakin karistaa sujuvasti pölyt pinnoiltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti