torstai 5. marraskuuta 2015

Uusi joulukalenteri!

Mikä ihana aika lähestyy - Joulukuu ja joulukalenteri!

Lapsena joulukalenteri oli pakollinen hankinta, mutta ei se aikuisenakaan jäänyt ole. Joulun odotusta on vuosia helpottanut kuvakalenterit. Suklaasisältöiset ovat tulleet liiankin tutuksi.

Viime vuosina on alkanut kaivata jotakin uutta ja erilaista. Ilahduttavaa on huomata, että tarjolla alkaa olla jokaiselle jotakin - ikään katsomatta. Oikea löytyy varmasti ja mikä onkaan mukavampaa kuin aloittaa joka aamu pienellä, kivalla yllätyksellä ja säilyttää ripaus lapsenmieltä!

Perheen joulukalenterit alkaa olla hankittu. Enää jää pitkä odotuksen aika, että saa avata ensimmäisen luukun.

Tänä vuonna omaan makuun iski Maybellinen Baby Lips -Xmas calender. Kalenteri kätkee sisäänsä 10 Baby Lips -huulirasvaa ja 14 muuta yllätystä. Huulirasvojen suurkuluttajan toivekalenteri siis.
- Get ready for xmas with baby lips!


Mutta onhan tarjolla monia muitakin, tavalla tai toisella uusia tuttavuuksia, kiinnostavia kalentereita:

- Ellis handmade -sivulla on valloittava väritettävä joulukalenteri. Kalenterissa on vinkkejä, ohjeita ja kuvia jouluun. Todella kauniita!
...Tilaukseen!

- Kaikille teen ystäville olisi tarjolla English Tea Shop -teejoulukalenteri. Johon voisi ihastua myös kahvittelijatkin! (Sokos 11,90)
Houkuttaa maistamaan...
- Toisenlaista jännitystä adventtiaikaan tuo Joulukalenteri Lusijan tarinoita. Kalenteri kirjan muodossa tarjoilee lyhyitä tarinoita, jotka kulkevat teemalla "paikat Suomessa ja maailmalla".
Hmm...uteliaisuus herää.
 
- Jos hinnalla ei ole merkitystä voisi valinta olla myös Body Shopin Happy Days  -adventtikalenteri. Jokainen luukku sisältää jotain BS:n kosmetiikkayllätyksiä.
Arjen luksusta.

Kaiken päälle teen vielä yhden DIY-joulukalenterin. Sen jokainen päivä on avoin. Meidän tehtäväksemme jää, mitä tekstiä ko. päivästä tulee "luukun takakanteen". Kirjoitamme itse jotain tähdellistä jokaisesta joulukuun päivästä.

- Millainen kalenteri sinulla on tänä vuonna?

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, kateus iski heti. Pitää itsellekin saada tuollainen. Mistä olet ostanut tuon Baby Lips-kalenterin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baby Lips -joulukalenteri on ostettu Turusta, tavaratalo Wiklundilta, mutta on näitä varmaan monissa liikkeissä, joissa on hyvät kosmetiikan osastot. Ihanaa jouluodotusta!

      Poista