tiistai 1. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - luukku 1


JOULUKALENTERI 2015 - luukku 1

DIY- HENKARISTA SYDÄNKORISTE

Joulukuun 1. päivä 2015. Aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Tänään väännellään henkarille uusi muoto.

Ensimmäinen luukku antaa vanhalle pesulahenkarille täysin uuden käyttötarkoituksen!

Näitä henkareita on muutamia kertynyt varastoon ja vaikka ne ovat joskus pitkään vailla mitään ideaa, niin siellä ne odottavat kaikessa rauhassa. Nyt oli aika kaivaa sieltä yksi joulukoristeen pohjaksi. TV:tä katsellen henkari taittui käsivoimin sydämen muotoon. (Suosittelen kyllä käyttämään vähän järeämpää keinoa eli sopivia työkaluja, jotta jäljestä tulee siistimpää). En tosin antanut haitata, vaikka hieman mutkia jäikin.

Kun sydän näytti silmälle hyvältä oli aika kaivaa helmet ja rautalanka esiin. Pujotin rautalangan alkuun useita kymmeniä helmiä ja aloin kieputtaa lankaa ristiin rastiin koko sydämen täyteen sekä helmiä sopivin välein, rautalankaa kiertämällä paikoilleen. Suunnitelma oli laittaa useita erilaisia helmiä, mutta yksi laatu tuntuikin riittävältä.

Koristeesta tuli tavallaan läpi vuoden menevä koriste, mutta pienin lisäyksin siitä saa aina ajankohtaan sopivamman.

Työvaiheita kuvina:4 kommenttia:

 1. Kiva toteutus :) Nuo metellihenkarit ovat kyllä monikäyttöisiä, minunkin kalenterissani nähdään jossakin vaiheessa pieni pala henkaria ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pesulahenkarit ovat todella kelpoja moneen tuunausideaan. Odotan innolla, mitä sinä olet keksinyt!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on varsin simppeli ja monikäyttöinen. Käy kaikkeen...joulusta pääsiäiseen. Ehkä siis pääsiäisenä tässä keikkuu joku kana?

   Poista