torstai 24. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - luukku 24

JOULUKALENTERI 2015 - luukku 24
Vihdoinkin - jouluaatto!

Joulukalenterin viimeinen luukku on nyt aukaistu! 
Odotus on päättynyt. On aika kiittää Teitä kaikkia, jotka vierailitte Oli aika -blogin joulukalenterissa. On ollut myös erittäin mukava seurata muiden blogien kalentereita. Paljon hienoja ideoita, huikeita toteutuksia ja kauniita kuvia. Tätä kalenteriaikaa on ollut kiva elää...Ehkä tällainen aukeaa blogiini myös joulukuussa 2016.

Perinteisten joulukorttien lämminhenkiset viestit ovat saapuneet läheltä ja kaukaa. Joulukortti on kiva saada tällaisena aikana, jolloin ei enää paljon kirjeitä kirjoitella. Itse rakastan omatekoisia kortteja - sellaiset tein itsekin. Ensimmäistä kertaa kirjoitin korttiin mukaan "Vuosi 2015" -joulukirjeen. Se oli pieni tarina vuoden aikana tapahtuneista asioista.

Aattoaamu on vuosia alkanut Joulupukin Kuumalla linjalla - Kosti Kotirantaa vaan on kova ikävä. Perinneohjelman lomassa kiehuu jälleen aamupuuro, jota säväyttämään pitää olla reilusti kanelia ja sokeria. Koska pienet kanelipurkit eivät riitä mihinkään, oli aika keksiä jotain - myös sukulaispoika Antin puurojuhliin, sillä hänen luokseen on saapumassa väkeä klo 11.


DIY - JOULUPUURON MAUSTEET
 Virolainen limpparipullo sai uuden käyttötarkoituksen.
Pesu ja vanhan etiketin liotus.


Uusi etiketti on valmis ja liimattavissa pullon kylkeen. 
Somisteeksi kanelitanko joulunauhassa.Ja vielä täyttö kanelisokeri-seoksella. Tämä meni lahjaksi, mutta tällaisiahan voisi antaa joululahjaksi myös ensi vuonna. Eikö?
 

Aamupuuron jälkeen on aika miettiä, pitääkö vielä hakea jotain kaupasta. Hautausmaalle on sopiva mennä ennen klo 12, jolloin on Suomen Turusta joulurauhan julistuksen aika. Tätä julistusta saapuu katsomaan sankka joukko väkeä, olkoon ilma millainen hyvänsä.
On aika heittää kiireet kauas taakse ja nauttia tästä hetkestä, 
juhlasta, perinteistä, tavoista ja ihmisten läsnäolosta.

Oli aika -blogin Titta toivottaa lopuksi kaikille:
JOU-LUU!

6 kommenttia:

 1. Hyvää Joulua ja Taivaan tähtivaloa sinulle ja kaikille rakkaillesi!

  -Joulumuori-

  VastaaPoista
 2. Tunnelmallista ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! :) Hyvää Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toimiva sekoitus jouluun ja muovipullokin sai uutta käyttöä.

   Poista