lauantai 5. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - luukku 5

JOULUKALENTERI 2015 - luukku 5

Terveisiä korttipajalta!

- Nyt olisi hyvä aika miettiä joulukorttiasiat kuntoon, siitäkin huolimatta, kulkeeko posti perille vai vietkö itse. Postin punaisessa kuoressa jätetyt kortit pitäisi jättää keräilypisteisiin viimeistään 14.12. Aikaa siis on vielä.

Joka vuosi teen itse kortit. Se vie aikaa, mutta siinä on jotenkin niin paljon ajatusta mukana. Kortteja tulee tehtyä useita erilaisia, mutta tässä niistä "loistavin".

Väkertelin ja tulostin maatuska-aiheisia korttipohjia sekä ostin pussillisen punaisia sydän-heijastimia yhdestä pienestä tavarataivaasta.

Mietin, miksi heijastin pitäisi aina roikkua vetoketjussa, kassin kyljessä tai hihassa, jospa se olisikin kuin pitkänauhainen kaulakoru.

Nämä sydämet sinkoavat matkaan hopeisessa narussa, mutta aina sen voi vaihtaa mieleisekseen.

Tee itsesi näkyväksi -joulukortti kuljettaa nyt kirjaimellisesti näkyvää, sydämellistä joulupostia vastaanottajalle.

Tämän kortin saaja:
- Laita sydän-heijastin kaulaa roikkumaan, toppatakin päälle!

P.S kun joulukortit on askarreltu tässä menovinkki, jos vaikka olet lähellä Turkua:

- 5.12. on Joulun polun ennätyspäivä! Tänä vuonna Turun keskustan läpi kulkee Joulun polku. Reitin varrella on mm. tapahtumia ja esityksiä.

Kävelykadulla yritetään Suomen ennätystä, sillä tavoitteena on saada 1000 tonttulakkipäistä ihmistä paikalle samaan aikaan!
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Käytän tällaista itsekin kaulassa - auttaa näkymään, mutta samalla toimii toppatakkikoruna ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olen itse joskus miettinyt, miksei heijastin saa tarpeeksi kannatusta. Jos sen pukee koruajatukseen, ehkä onnistuu paremmin?

   Poista