tiistai 8. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - luukku 8

JOULUKALENTERI 2015 - luukku 8

ENKELIKELLO VUONNA 2015

Enkelikello. Tunnethan sinäkin?

- Tuo tuttu lapsuuden joulujen koriste-esine. Kaunista kullan kimallusta ja heleää kellojen kilkatusta. Perinteinen joulukoriste, jossa kynttilöiden lämmittämä ilma saa enkelit pyörimään ja kilauttamaan pieniä kelloja.

Enkelikellon vaimea kellojen kilinä on vähintään yhtä vahvasti mielessä kuin sekin, että pienet kynttilät paloivat aina nopeasti loppuun.

- Vuodet ovat vierineet ja huomaan joka vuosi uusia "enkelikelloja", joista puuttuu nuo kilahtelevat kellot. Jäljelle on jäänyt vain liike.

Edellisvuonna uudenajan enkelikello ostettiin Pentikin valikoimista, viime vuonna se löytyi Stockmannilta, kiiltokuvista lainatuilla enkelin kuvilla, ja tänä vuonna sydämet sykkii Silja Linen Tax free -valikoimien uutuudessa. Koska se on täynnä sydämiä, voisi se kuvioiden puolesta pyöriä läpi vuoden ja erityisesti ystävänpäivänä. Toki valikoimasta löytyy monia muitakin kuvioita.

Sydämellistä juhla-aikaa karuselli-tuikkujen kanssa!
Tässä lisää vaihtoehtoja tälle vuodelle, kun kaipaat jotain herkkää ja suloista.

Vuosi sitten Stockmannilta ostetut enkelikarusellit ovat tunnelmallisia ja samanlaisia hentoja. Näitä pitää koota erityisellä varovaisuudella, ettei taivuta poikki.
Kiiltokuvien tutut enkelikasvot pyörivät vauhdikkaasti kynttilän liekin voimalla. Kuvaan on suorastaan mahdoton tallentaa sitä hienoa näkymää ja aitoutta, jonka silmä näkee.
 


 


4 kommenttia:

 1. Ihania!

  "Joulumuori"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä nämä ovat kertakaikkisen ihania. Pysähtyneisiin kuviin ei vaan saa napattua sitä aitoutta...

   Poista
 2. Suloisia! Nyt vasta muistan sen äänen, se tosiaan puuttuu! Meillä on muumiversio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka on kaunis näinkin, niin kyllä sitä kellojen pikkuruista kilahtelua kaipaa. Ilmeisesti on karusellin aika(!)

   Poista