keskiviikko 9. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI - luukku 9

JOULUKALENTERI 2015 - luukku 9

HYASINTTISAAPPAAT

- Joko koti kaipaa joulun tuoksuja?

Hyasintin tiiviit ja kauniit kukkatertut ovat yksi joulun ehdottomia katseenvangitsijoita. Kukat herättävät ihania tuoksumuistoja. Ne tuo toisille oikean joulumielen ja toisille allergiaohjeita. Onneksi kuulun tuohon ensimmäiseen ryhmään.

Aloin kaivata tuttuja jouluisia kukkia ja niinpä piti käydä ostamassa kassillinen hyasintteja vahvan tuoksun toivossa.

Oli tarve saada nopea asetelma, joka syntyi lasten kirpparilta muutamalla eurolla löydetyillä saappailla. Hyasinttipurkki sujahti sopivasti varresta sisään, eikä se kaivannut muuta. Toimii näinkin! Jos kuitenkin kaipaat pientä viimeistelyä - kiepauta sipulin ympärille vaikka pumpulia. Tulee luminen tunnelma, tänne pimeyden ja harmauden sekaan.

Muistatko tällaista takavuosien kirjoitusta -> Joulukukkien kirjava historia

Tänään viettää nimppareita monta A-kirjaimella alkavaa naista...onnittelisitko Annaa, Annea, Anua, Annia, Annikaa, Annukkaa, Annelia, Annua, Annikkia, Annelia tai Annettea tällaisella kukkasaappaalla? Vanhoille saappaille voi keksiä monia käyttöjä, joten älä heitä pois, jos niitä kotiin jää.

2 kommenttia:

 1. Hauska idea! :) Pitääpä laittaa joulukukat muistilistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä idis toimii aina. Saappaat on jotenkin niin symppikset.

   Annoin juuri yhdelle pienelle pojalle kastelahjaksi söpöt 21-numeroiset kumisaappaat ja varsien sisään tuuppasin setelirahaa. Tuli ns. "toisenlainen kirjekuori". Aina ei rahaakaan tarvitse antaa pelkässä kirjekuoressa.

   Poista