tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulutunnelma jatkuu...

Viralliset joulun pyhät ovat ohi, mutta vielä on sopivasti joulufiilistä ilmassa. Kun on pitkään joulutellut on vaikea lopettaa juhlatunnelmaa. Jouluruoka maistuu yhä, eikä kertaakaan ole tullut mieleen sanoa "voi kunpa, kaikki olisi jo ohi".

Joulu on niin ainutlaatuinen juhla, ettei siitä pidä kiirehtiä seuraavaan, vaikka kalenteri vihjaisi mitä. Siksi päätinkin ostaa pari muovieläintä ja rakentaa metsän lasipurkkiin, kuten jouluun sopii. Kaksi aivan supersöpöä yksilöä löytyikin helposti, minikuusi ja jäkälää. Lopputulos tässä.

Tämä on joulun viimeistä söpöstelyä.
 
Joulumäntykin on yhä hyvässä kondiksessa, vaikka kaikkien sydämiä se ei olekaan saanut sykkimään. Itselle se on merkinnyt riittävää kauneutta ja sitä oikeaa tunnelmaa...
...voiko tästä tunteesta päästää irti?

5 kommenttia:

 1. Ihana asetelma! Ja tuohan ei ole pelkästään jouluinen, nii menee vielä hyvän aikaa :)Itse olisin myös halunnut noita kauriita mutta en Kärkkäisetä löytänyt. Täytyy etsiä vielä. Kiitos muuten aterinpussukka-ideasta, pääsee varmasti jossain vaiheessa meillä käyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asetelma! Ja tuohan ei ole pelkästään jouluinen, nii menee vielä hyvän aikaa :)Itse olisin myös halunnut noita kauriita mutta en Kärkkäisetä löytänyt. Täytyy etsiä vielä. Kiitos muuten aterinpussukka-ideasta, pääsee varmasti jossain vaiheessa meillä käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta kyllä tuo asetelma käy yli joulunkin. Taidan ottaa näistä eläinhahmoasetelmista läpi vuoden meneviä juttuja. Ja vinkkinä mainittakoot, että ostin omani Prismasta :)

   Jouluiset aterinpussit saivat kyllä huomiota osakseen aattopöydässä. Tätä ideaa voi soveltaa moneen.

   Poista
 3. Ihana idea, minun pitää näyttää tämä yhdelle lapsistani, joka on kova keräilemään Schleichejä.
  Mukavia välipäiviä Titta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Oi tuollainen mainitsemasi eläinkokoelma olisikin hieno nähdä. Waude!

   Poista