tiistai 7. kesäkuuta 2016

DIY - kaapelikelasta pöytä

Aurinkoisen tiistain mietteitä;

- Kaapelikeloista on tullut todellinen hitti ja niitä on tullut kerättyä enemmän ja vähemmän. Tänään tässä yhden hieman huonokuntoisen, nurkissa pyörineen, uusi elämä. Roskalavalle heitetty ja sieltä pelastettu krominen, ehjä pöydänjalka toi kelalle seuraa. Lopputulos alkukesän siitepölyjen peitossa tässä kuvassa, mutta ihan kelpo käyttöön - näppärä ulkopöytä. Kestää, minkä kestää, kun ei maksanut mitään, niin kaikki on silkkaa voitoa. Muutaman viikon takainen projekti julki siis juurikin nyt.Alkutöiksi kaapelikela purettiin osiin. Vaatii pientä säätöä, mutta onnistuu kuitenkin.


Valittiin puoliskoista kauniimpi kiekko ja sitten vaan pöytälevyn hiomista ja kromijalan kiillotusta.


Musta väri pintaan viimeistelee tuloksen ja antaa säänkestävän suojan.
Mustaa ja hopeaa - graafisuutta, josta tulee tyylikäs ja moderni lopputulos. Jälleen on käsillä tilaisuus kokea onnistumisen iloa. Nopeat ideat ja muutokset tekevät paljon yleisilmeelle. Jos syntyy pieniä mokia, ei haittaa, sillä kaikkea ei olekaan tarkoitus hioa huippuunsa. Elämisen jäljet saavat näkyä.
Kun aamuaurinko sarastaa pöydän luo, on siinä rauhoittavaa nauttia aamupalasta. Kauneimmat hetket syntyvät kiiltävästä pinnasta ja ajan patinasta sekä kiireettömästä hetkestä. Iloa silmälle ja mielelle.

6 kommenttia:

 1. Todella kivan näköinen!

  -muori-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tässä jo muutamat kahvit keretty juoda ja grilliherkut syödä.

   Poista
 2. Hei - sinulle on 19.5. lähetetty sähköpostia Åblogeista - et ehkä ole huomannut?

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs pöytä! Näppärästi tehty.
  Hyvää viikonloppua!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään onkin taas aurinkoinen, kaunis päivä, joten pääsen pyyhkimään pölyjä pinnasta. Alkukesästä siitepölyä riittää..

   Poista