maanantai 19. syyskuuta 2016

Unelmoi. Usko. Tee. Toista - Viimeistään ensi vuonna

Unelmoi. Usko. Tee. Toista.

Näillä sanoilla saatteli kortti avaamaan ihanaa yllätystä postilaatikolla. Vuoden 2017 kalenteria.

Ihastuin Kotilaiturin esittelemään uutuuteen Facebookissa ja halusin heti Unelmieni vuosi 2017 -kalenterin. Onneksi ehdin myös saada, sillä tämän haluavat varmasti kaikki. (Iso kiitos Kotilaiturin Katille!)

Olen aina, joka vuosi, etsinyt vähintään yhtä speciaalia kalenteria seuraavalle vuodelle (2016 kalenteri on tässä). Kuulun siihen ryhmään ihmisiä, jolle ei yksi kalenteri riitä. Töissä on ns. vuosikalenteri, josta katsotaan koko vuoden / kuukauden kulkua, työpöydällä pöytäkalenteri, joka täyttyy eri töiden deadline-merkinnöistä ja muistiinpanoista. Kotona seinäkalenteri talon muistettavia asioita varten ja kuukausikalenteri pitkäaikaiseen suunnitteluun. Kännykässä kalenteri muistuttaa lähipäivien tärkeistä asioista ja aarre on oma mukana kulkeva kalenteri, joka täyttyy tapahtumamuistiinpanoista, oman elämän DL-merkinnöistä, syntymäpäivistä, hyvistä kuvista, vinkeistä, osuvista sanoista, "muista tämä" -osoitteista ja tuotteista.

Unelmieni vuosi -kalenteri täyttää juurikin tämän viimeisen paikan.Jokainen päivä on uusi alku. 
- Totta. Oikeasti ajatuksen voimalla on suuri merkitys. Voit pitkälti ohjata omaa onneasi, omaa tunnetilaasi. Päätä, että tästä tulee upea vuosi ja ajattele positiivisia asioita. Älä hukkaa aikaasi liikaa murheiden viidakossa vaan paini itsesi kohti mielekkäitä päämääriä.

Yksinkertaisesti - päästä irti siitä, mikä ei ole sinulle hyväksi.


 Kynät on valmiina ja ajatukset siintää jo ensi vuoteen. Koitan jaksaa vielä viikkoja, vanhan kalenterin kanssa.Uskon tietäväni, mihin päädyn, kun jatkan tietä, jolla nyt kuljen. Ja toisinaan tämä hiljaisuus kuiskii kaiken sen, jota haluankin kuulla. Jokaisessa uudessa vuodessa on muutos. Mikään ei pysy samana ja matkaan kohti uusia, tuntemattomia polkuja.Loppuvuotta kohti mentäessä tiedän vuoden aikana tarttuneeni hetkeen, useamman kerran. Vuoden lopussa kertaan ja muistelen, mitä viisaita ja vähemmän viisaita tekoja on mahtunut vuoteen. Yksikin sana kalenterin sivulla on avain suurempaan kokonaisuuteen, josta muistan pitkiä tarinoita.


Kalenterin lopussa on Aarrekartta - Millaista elämä on, kun unelmani on totta? 
Unelmien vuosi 2017 odottaa tyhjänä merkintöjä, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia. Kartta on työkalu unelmien arvostamiseen ja niiden visualisointiin. En mieti ja murehdi liikaa, sallin itselleni unelmien vuoden. Pyrin elämään unelmat todeksi ja annan elämänodotuksille tilaa.

Unelmieni vuosi -kalenteri
Jokaisen päivän kohdalta paikat, joihin voit merkitä, mistä asioista olet ollut kiitollinen. Jokaiselle kuukaudelle erikseen omat aukeamansa, joissa muistutetaan rastitusten muodossa, kuinka tärkeää on nauttia arjen pienistä ihanista hetkistä. Muutamat rastit olemme jättäneet jokaisen itsensä täytettäväksi, sillä tuovathan eri asiat iloa eri ihmisille.
Paljon tilaa omille muistiinpanoille, jolloin erillistä muistilehtiötä ei tarvitse kantaa mukana, ainakaan ihan joka päivä.
Tämän lisäksi kalenterin lopussa on muovitasku aarrekartalle. Näin aarrekarttaan kootut henkilökohtaiset unelmat ja tavoitteet kulkevat mukana päivittäin, niitä voi muokkailla missä tahansa ja samalla alitajuntakin pääsee työstämään niitä jatkuvasti." 
http://www.kotikaupunginlaidalla.fi/2016/07/unelmieni-vuosi-iloa-ja-unelmia.html

6 kommenttia:

 1. Tämä kalenteri löytää oikeat käyttäjänsä, ja meitä on paljon <3 Unelmille pitää löytyä aina tilaa ja erityisesti ensi vuonna, ja miksei jo heti nyt. Elämä on yhtä unelmaa :) Ihania hetkiä kalenterin ja aarrekartan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan inspiroiva kalenteri. Kiitos Kati, vielä kerran!

   Poista
 2. Ihana kalenteri ja tuo samainen Katilta ostamani kortti on voimakorttini. 💙 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortista ajattelin tehdä taulun. Sopivat kehykset tuntuu juuri löytyneen. Todella voimakortti.

   Poista
 3. Ihan iho nousee kananlihalle, kun olet näin hienosti kuvaillut kalenteria ja sisäistänyt sen kaiken, mitä siihen liittyy :)
  Kiitos <3 Ja mukavaa loppuvuotta sinulle... kyllä nytkin voi jo alkaa unelmoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalenteri voi hyvinkin olla se, josta ammentaa hyvää mieltä tuleviin päiviin. Te olette käärineet oikeat asiat tähän teokseen. Nyt vaan odotellaan ensi vuotta ;) ja pidetään kale olohuoneessa muistuttamassa kaiken aikaa...

   Poista