perjantai 21. lokakuuta 2016

Glögikausi avattu askarrellen!


Glögin ystävänä on joka vuosi kiehtovaa odottaa vuosikertaglögiä. Blossa 2016 on saapunut myyntiin. Uteliaana se piti testata jo ennen varsinaisen glögikauden alkua. Se sopikin hyvin juomaksi tähän askarteluiltaan. Tänä iltana piti kehitellä diy-kortti huomisille 75-vuotispäiville.


Pimenevät illat, takkatulen lämpö ja rauhallisesti lepattavat kynttilät täydentyvät vuosikertaglögin aromeilla. Metsän vihreään pukeutuneesta pullosta löydät monia metsän eläimiä ja kauniisti liekehtivät kultaiset numerot. Syntyy mielikuva tuoksujen ja makujen värittämästä metsäretkestä, sillä makua kuvataan sanoilla punainen, variksenmarjainen, kevyen mustikkainen, joulumausteinen ja kevyen savuinen. Juhlajuoman maku ei kuitenkaan yllä samaan kuin viime vuonna, jolloin makumatka vei Englantiin.

Design näyttelee tärkeää roolia Blossa-pullossa ja vuoden 2016 pullon suunnittelusta vastaa ruotsalainen taiteilija Petra Börner ja Scandinavian Design Group.

Pullokokoelma saa jälleen siis lisäystä. Vai pitäisikö sanoa kynttilänjalat, sillä olen säästänyt pulloja juurikin siksi.

Tässä juomamaistelun lomassa syntyi sitten se synttärikorttikin. Kesällä säästin muutamia jätskitikkuja. Niissä oli valmiina sopivat tekstit ja tarvittavat numerot. Tigerin askartelupohja otettiin mukaan korttiin.Jottei kortista tullut liian mustavalkoista piti viritellä jotain punaista ja kukkivaa. Lahjaksi mm. kaunein hajuvesipullo, jonka olen nähnyt.Ja vielä on mahdollisuus skoolata yhdet glögit! Huomiset juhlat sankareineen odottaa!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mitä ihmeellisimmille asioille löytyy aina uusi käyttö. Niin nytkin jäätelötikuille :)

   Poista
 2. Kaikki kannattaa säästää, koskaan ei tiedä milloin niitä tarvitsee;) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on. Kaikelle on paikkansa. Mukavaa lauantaita!

   Poista