perjantai 28. lokakuuta 2016

Happy Halloween - Kööpenhamina Tivoli

Tänä vuonna hain potkua Halloween-juhlaan Kööpenhaminan tivolista. En ollut ennen paikassa käynyt ja muutoinkin tivolit tuntui jo niin nähdyiltä. Ihanaa on todeta, miten väärässä ihminen voikaan olla. Tivoli on valloittavan ihana paikka, täynnä kaikkea viihdyttävää niin lapsille kuin aikuisillekin. Myynnissä on taidetta, vaatetta, leluja, koriste-esineitä...on valokuvausta ja monia mielenkiintoisia vempeleitä. Suomeen lähti pari taulua, joita ei vaan voinut ohittaa. Mukavaa oli sekin, että tällä retkellä tuli napsattua muutama niin herkku valokuva, että niistäkin syntyy taulut Suomessa. Mistähän saisi lisäseiniä(!). No, näätte ne taulut joku päivä täällä.

Ihmeellistä kokea aikuisena satumaa. Täällä hurahtaa päivä kuin huomaamatta ja mukana on taatusti hauskoja muistoja. Mitenkähän tällaisen saisi siirrettyä Suomeen(!).Tivoli viettää Halloween-kemujaan 3 viikkoa - 14. lokakuusta aina 6. marraskuuta asti ja paikka on koristeltu niin täyteläiseksi, että näky on silmiä hivelevä. Kurpitsakasoja on rahdattu paikalle kuorma-autolasteittain. Tähän postaukseen otin muutamia kuvia mukaan.

Näitä tunnelmia sulatellessa hiipii väkisinkin mieleen, miltähän täällä näyttää joulun aikaan.

- Always like never before -


Ilma on vielä niin lämmin, että daaliatkin kukoistavat.Kotona suuri saavutus on yksi koverrettu kurpitsa pihalla, mutta tivoli tarjoaa jos minkä värisiä ja muotoisia. Näky, jota ei ennen ole nähnyt ja jota ei ehkä koskaan enää näe.Halloweenina talotkin pukeutuu teeman mukaan. Aika hauska tämä "säkitys".

Tässä lomakuvia katsellen onkin hyvä sekoittaa juomat. Vanhat tuoremehupullot on säästetty ja ne sopii hyvin uuteen käyttöön Tigerin pillien seuraksi. Tästä onkin hyvä jatkaa kurpitsan kovellukseen...tai pitäisäisikö vaan suttailla mandariineja, kuten tässä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti