sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Kukkakaupoilla Tanskassa

Lomamatka Tanskaan jätti monia ihania muistijälkiä, kuten vierailun kukkakaupassa.

Matkoilla kannattaa aina poiketa kukkakaupoihin, sillä paikalliset asetelmat ja kukkavalikoimat huokuvat erilaisia näkemyksiä ja lajikkeita. Jo pelkkä esillepano voi sisältää yllätyksiä.Yläkuvan kukkanippu olisi lähtenyt matkaan 14 eurolla. Silti mukavampaa on katsoa tätä valtaisaa kukkamerta yhdessä.


Suomalaisten sydämiin käy ruusut, aina ja kaikissa tilanteissa. Nämäkin vintage-henkiset ruusut pysäyttivät heti. Kuva ei anna oikeuksia tai kerro totuutta sille näylle, joka silmien edessä loisti. Ruusut näyttää saman aikaan kuivuneilta ja tuoreilta, se on yllättävin tunne ruusujen kohdalla.

Täällä hehkui kauniit apilat, oliivipuut, heinäkasvit ja eukalyptukset. Suomeen ei mukaan lähde mikään, mutta kuvat tallentaa muistot, joita voi kaivella esiin keväällä.

Nämä kuvat ruokkii vanhaa unelmaa, joka osoitti minulle floristin tietä, jolle en kuitenkaan lähtenyt.

2 kommenttia:

  1. Niin kaunista! Jotenkin toivoisin tänne meillekin tuota kukkien ostamisen helppoutta ja leikkojen huokeampia hintoja. Onneksi niistä pääsee matkoilla kuitenkin osalliseksi, edes pikkiriikkisen :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista todellakin. Kiersin ympyrää varmaan parikin kertaa, kun näytti niin erilaiselta kuin Suomessa. Liikehuoneisto levittyi ihanasti kadulle. Halpa matkamuisto.

      Poista