perjantai 18. marraskuuta 2016

Baby Lips 2016 -joulukalenteri on täällä taas!

Todellinen jouluhitti on tässä - Baby Lips -joulukalenteri!

Ehdoton ykkönen! On ollut hauska huomata, että läpi vuoden on blogin suosituimpia klikkauksia ollut postaus, joka kertoi vuoden 2015 kalenterista.
Ja tuota suosikkipaikkaa se pitää sinnikkäästi yhä vielä. Tietääköhän kaikki kauppiaat lainkaan tämän suosiota(?)

Viime vuonna kalenteri löytyi kaupan hyllystä jo marraskuun alussa, mutta tänä vuonna vasta nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanoisin. Veikkaan, että tätä metsästää moni tälläkin hetkellä. Tästä riittää huulirasvoja kokonaiseksi vuodeksi!


Luukku 7 nasahteli jo kotimatkalla auki, mutta vielä pitää jaksaa odotella - herätellään lapsuusmuistoja; joista joulukalenteri on ehdottomasti yksi parhaista. Tuolloin kaupasta ostettiin kaunein mahdollinen kuvakalenteri, jolle etsittiin kotona näkyvä paikka. Odoteltiin. Kärsivällisinä. Aamut oli parhaita, kun sai avata uuden luukun ja oli taas lähempänä aattoa. Lapsen silmissä tämä oli satumaista.

Baby Lipsin rinnalla on muutakin mielenkiintoista;


Vielä aikuisenakin joulukalenteri saa hykertelemään intoa puhkuen. Kalenterit ovat viime vuosina muuttuneet ihan omaan lukuunsa. Aikaa seuraten olen itsekin sujahtanut siihen kelkkaan.

Ensimmäisen kalenterin, pietarilaisen kirkon, hankin Turun kirjamessuilta. Tämä on näyttävä A2-kokoinen versio, jonka saa irrotettua hopean sävyisestä taustastaan. Kirkon luukuista avautuu erilaisia ikoneja. Tästä huokuu säväyttävää arvokkuutta ja kiinnostavaa historiaa. (Trimeeri 25,-).


Kaksi muuta kalenteria ovat tuliaisia Tanskasta.

Den store Te calendar tarjoaa uusia teen makuja joulun odotukseen. Se on tehty varta vasten Magasin-tavaratalolle. Tästä jää vielä vankka ja hyvä pohja rakennella itse diy-kalenteria tuleville vuosille (25,-).Toinen huikea ihanuus on oiva lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea: L´Occitane Calendrier de L´avent. 24 kpl L´Occitanen vastustamatonta yllätystä takaa miellyttävän joulun odotuksen. Kalenterista tulee suihkugeeliä, käsivoidetta, kasvovoidetta, puhdistusöljyä, body lotionia, jalkarasvaa, kynsivoidetta, kasvovettä, saippuaa, edt:tä eli kaikkia tarpeellisia laatutuotteita (45,-).

Tätä kalenteria katselin viime vuonna nettikaupoista, mutta tuolloin jäi hankkimatta.

Täällä ollaan valmiina jouluun...suuri juhla lähestyy ja pienet yllätykset pitävät huolen, että kaiken aikaa säilyy sopiva joulujännitys.

Pidähän silmät auki kaupoissa, hyvät kalenterit menevät kuin kuumille kiville!2 kommenttia:

 1. Mäkin muistan lapsuuden kuva-joulukalenterit. Oli se jännää kun joka aamu sai avata yhden luukun.
  Nämä toiset ovat mulle aivan outoja, no enpä itselleni ole ostanut kalenteria ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukalenterit muuttuvat niin nopsaan nykyään. On joka lähtöön vaihtoehtoja.

   Poista