sunnuntai 27. marraskuuta 2016

OLI AIKA -joulukalenteri alkaa 1.12.2016

Alkaa olla ne hetket käsillä, jolloin joulukalenteri-elämä on lähempänä kuin uskookaan!

- Helppoja ja nopeita askarteluja, ajatuksia ja muuta jouluun liittyvää on kirjattu ruutuvihon sivuille ja tuloksia lähdetään pian kurkkimaan kalenteriluukkujen takaa.

Kotona kaikki jemmat pursuilevat jouluaskarteluun säästettyjä, saatuja, löydettyjä ja ostettuja tavaroita. Pääsiäispöydästä tutut lampaat pääsivät nyt tarkastamaan, onko numerot tallessa; 1, 2, 3...24! Kaikki sydämet kasassa. DIY-puuhat alkakoon!Tästä se siis alkaa todellinen joulun odotus. Tule mukaan tunnelmiin - joka päivä blogissa jotain pientä uutta!

JOULUKALENTERI 2015

Odotellessa voidaan palata viime vuoden tunnelmiin:
- 1. luukku
- 2. luukku
- 3. luukku
- 4. luukku
- 5. luukku
- 6. luukku
- 7. luukku
- 8. luukku
- 9. luukku
- 10. luukku
- 11. luukku
- 12. luukku
- 13. luukku
- 14. luukku
- 15. luukku
- 16. luukku
- 17. luukku
- 18. luukku
- 19. luukku
- 20. luukku
- 21. luukku
- 22. luukku
- 23. luukku
- 24. luukku

JOULUKALENTERI TV:SSÄ

TV:stä saamme seurata Jäätävää seikkailua, joka on vuoden 2014 Porokuiskaajan arvoitus -joulukalenterille jatko-osa. Tämä Porokuiskaajan arvoitus -joulukalenteri oli niin koukuttava, että se oli pakko nähdä, joka päivä. Tuskin jaksan odottaa...jatko-osaa. Mutta eiköhän tässä kaikkea puuhaa riitä, joten aika ja odotus menee kuin siivillä.
___________

JÄÄTÄVÄ SEIKKAILU
- Katso traileri tästä.
- Ohjelman kuvauksia tehtiin kesähelteillä - kurkkaa tästä.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun jaksat ja ehdit toteuttaa joulukalenterin! Voin nauttia siitä samalla, kun tunnelmoin oman teejoulukalenterin parissa, jonka sain ystävältä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt lennetään sellaisella fiiliksellä, ettei ole mitään etukäteen suunniteltua. Ollaan todella hetkessä kiinni ja tiukan aikataulun puitteissa kaikki on yllätystä itsellenikin :D

      Poista