tiistai 20. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016 - luukku 20 hyasinttinarupallo

Syys-talvikauden aikana olen monissa, ihanissa kuvissa ja kukkakaupoissa päässyt ihailemaan uusia tuulia. Tämä naruun pyöritelty hyasintti on yksi niistä.

Tämä on helppo toteuttaa, sillä et tarvitse kuin kukat ja narua.

Irrota hyasintit ruukuistaan ja ravistele ylimääräinen multa pois. Aloita narun pyöritys. On makuasia, kuinka paljon narua laitetaan, mutta olen ostanut tätä narua kesällä varastoon, joten nyt enemmän on enemmän. Tästä ei kukkasipuli pilkottele.

Kotilaiturin Katin blogissa näin näitä ensin ja sitten Floristiikkatalon joulussa. Nyt on virikkeitä saatu omaan kokeiluun.Grillitikut sujauttivat hyasintit kohti korkeuksia ja niiden avulla kukka pysyy vakaasti pystyssä.


Joskus pyrin vähyyteen, mutta kummasti ryhmässä silmä lepää. On jännä nähdä, miten pallot alkaa kellahdella kumoon, kun hyasintti kasvaa pituutta.Narupallot ovat saaneet seurakseen roikkuvia sammalpalloja, joten koko porukka alkaa olla kasassa. Kohta tuoksuu joulu!


6 kommenttia:

 1. Hauska idea ja vängän näköset kukat! :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskasti nuo sintit pilkottavat tuolta narukerien sisältä lopulta, mutta ei niistä pitkiä hujoppeja kasva ;)

   Poista
 2. Meillä myös näitä Katin blogin inspiroimia narusinttejä. Tosi hauska idea minustakin. Sitä olen nyt vain miettinyt että miten näille saisi annettua kosteutta. Aika olisi antaa pientä huikkaa pikkuhiljaa... Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen sumutellut itse kukkaa ja sitten narupalloa. Saatoin kyllä tehdä melkoisen tiiviin narutuksen. Ei siinä välttämättä sumutus läpi mene 😐

   Poista
 3. Kyllä on hauskan näköiset, nuo tikkujalat ja naru ympärillä ne tekevät tuosta kivan näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä taas hiukan uutta meininkiä joulukukka)asetelmiin 😊

   Poista