keskiviikko 21. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016 - luukku 21 paketointivinkit

Joulukalenteri on edennyt luukulle 21. Miten lähellä se vuoden odotetuin kohta onkaan!

Tänä vuonna olen tehnyt päätöksen, etten osta lahjoja yhtä paljon kuin aiemmin. En osta myöskään lahjapapereita. Jos varastossa on jotain, hyvä niin! Mutta mieluummin kaikkea uusiokäyttöä.


Paketoinnissa olen hyödyntänyt vanhoja pakkausmateriaaleja ja esitepapereita.

Vanha hieman ryppyinen paperi on ihan loistava paketointiin. Jos vanhat rypyt ja taitokset kuitenkin osuvat ikävästi silmään, niin rypistä koko paperi - vielä enemmän ja vielä lujemmin. Saat aikaiseksi todella näyttävää paperia.

Tässä hyödynsin vanhaa kukkakaupan käärettä. Rypistin paperin entisestään enemmän rypyille ja lopputuloksena sain todella eläväisen ja kauniin ryppypaperin paketointiin. Pakettia somistaa kukat, jotka vielä kesällä olivat osa kaunista, värikästä festarikaulanauhaa :)
Ruususaippuat sopivat vanhaan sanomalehtipaperiin - joulukoristeista saa kauneutta paketin päälle.Pelkkä ruskea paperi ja ruskea naru toimivat yhdessä tuoden vanhan ajan joulutunnelmaa.


Vanhat silkkikukat ja helmet somistavat värikkäästi paketteja.

Jos kaipaat vielä muutamia pikkulahjoja, muista ihana joulusaippuan vetovoima. Valloittava Gunry-sarja tarjoaa monta tuttua joulun tuoksuista saippuaa ja vieläpä edullisesti. Koska se on noussut suosikikseni, on sitä helppo ylistää muillekin. Omassa käytössä on jo kausituoksut piparkakku ja omena-kaneli. Ruusu ja mimosa odottavatkin kevättä.; Tässä lahjassa toimii taas hyvä linjaus "Syödä, juoda, polttaa tai muuten hävittää".Hyvää joulua - tämä paketti on Sinulle!

4 kommenttia: