lauantai 24. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016 - luukku 24 aattopöytä

HYVÄÄ JOULUA! Aatto on käsillä ja aamuvirkut hereillä.

Ennen joulurauhanjulistusta on aika miettiä, miten katetaan joulupöytä. Visuaalinen resepti on kirjoitettu ja se menee näin:

- Joka joulu pöydässä pitää olla jokin "uusi juju". Tähän jouluun ostin Ikeasta kuusi-kangasta ja tein kuusesta joululiinan. Se ei maksanut kuin muutaman euron, mutta lopputuloksesta tuli hauska kuusi, joka käy myös allergisille.

Kun liina oli pöydässä laitoin siihen koristeeksi mustia kuusenpalloja. Ne tekivät kivan kolmiulotteisen vaikutelman.

Kattaukseen tulee tänä vuonna nämä isot lautaset ja venäläiset kristallilasit, matkamuistot Pietarista. Paikkakortin virkaa hoitaa Sisiliasta matkamuistoina saadut kävyt ja täytyyhän tännekin ujuttaa muovieläimiä.Tämä liina on omaan silmään kaunis ja toimiva. Tähän hetkeen niin suuri ihastus, ettei muita kaivata.

Blogi on täyttynyt joulukuun jokaisena päivänä pienistä postauksista. Nyt heittäydytään joulun satumaahan ja annetaan tietokoneen olla rauhassa. On aika etsiä taas uusia ideoita, kulkea ja löytää. Uusi vuosi on lähellä ja ensi vuosi varmasti täynnä juhlaa.

Oikein lämmintä joulumieltä sinulle! Olen iloinen, että olet poikennut täällä blogissa ja toivon sinun tulevan myös uudelleen. Jokainen jätetty viesti lämmittää, joten kirjoita ajatuksia nyt tai myöhemmin. Sukelletaan joulun lumoon!

2 kommenttia:

 1. Voi, miten hauska kuusi! Olet kyllä kekseliäs ja sinulla on silmää!
  Tuohon joulupöytään on kiva istahtaa!
  Joululumoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni visuaalisuus on puoli ruokaa. Nyt vaan kehitellään sopiva nälkä. Oikein mukavaa jouluaikaa sinulle Tuula!

   Poista