torstai 8. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016 - luukku 8 karkkikoristeet

Olen usein karkkipapereiden lumoissa. Kauniita papereita ei vaan yksinkertaisesti halua heittää roskiin, kun väkisin pitää koittaa keksiä niille vielä jotain jatkoaikaa. Tällaista tällä kertaa. Kuusenkoristeita.Työhön tarvitset karkkipapereita, pahvia, silkkisen tuntuista paperia, sakset, liimaa ja narua. Omassa työssä kaikki paperitavara oli ns. roskaa, mutta täydellisen kelpoa tähän hommaan.


Leikkasin pahvista suorakaiteen muotoisia paloja, jotka käärin silkkipaperiin. Narun liimasin väliin. Seuraavaksi pahvi pyöriteltiin silkkipaperiin. Ja liimattiin kiinni.


Päät hapsutettiin saksilla ja vanhaa aikaa henkivä koriste on hetkessä ripustusvalmis. Kauniille papereille tuli jälleen keksittyä uutta merkitystä! Suosin tätä mallia, sillä se on helppo tehdä ja näyttää kuin sisällä oikeasti olisi karkkia.


2 kommenttia:

  1. Ihanat joulukoristeet! Tulee lapsuus mieleen. Näppärä idea! Kiitos Titta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä on niin helppo ja nopea ohje, mutta silti lopputulos on aina yhtä ihana. Joulun Parhaat Kotiblogit -lehdessä sain esitellä samalla tekniikalla tehnyt ihanasti kiiltelevät ja enkelien kuvin somistetut vastaavat karkkikoristeet. Kestää käyttöä ja aikaa.

      Poista