perjantai 17. helmikuuta 2017

Jorma Uotinen. Helena Lindgren. Pori. Pariisi. Kaikki samassa illassa...ei huono!

Tässä blogissa on pääosin keskitytty diy-prokkiksiin, mutta toisaalta aika ajoin poiketaan myös ihastelemassa maailmalla hienoja asioita, mielenkiintoisia paikkoja ja kiehtovia ihmisiä. Tuohon viimeiseen osuu juurikin tämä postaus. Odotusarvot ovat niin korkealla, että intoa puhkuen fiilistelen jo nyt.

Jorma Uotinen. Helena Lindgren. Pori. Pariisi. Ei huono!

Syksy on usein konserttipainotteinen ja Turun Dominossa kävin viimeksi joulukuussa katsomassa kasarimusikaalia Rock of Ages, joka olikin huikea näytös rocktähteyden unelmista ja näyttelijän urasta, mutta huhtikuussa paikka tarjoaa jo toisenlaista törinää pyttyyn.

Parasta keväässä on, että aina on jotain, mitä odottaa. Uutta sykettä ja inspiraatiota elämään on hyvä hakea juuri nyt ja sitä on tarjolla Jorma Uotisen draamakonserttien sarjassa, jossa elämän tapahtumat vievät Suomesta maailmalle. Osaan jo odottaa sitä sulavaa tunnelmavaihtelua, hauskuutta ja ironiaa. Paljon koskettavaa sisältöä.

Jorma Uotisen elämäkerran nimi on Ei huono - Porista Pariisiin. Pääroolit Jormalla ja Helena Lindgrenillä, jotka molemmat herättävät mielenkiintoa ja uteliaisuutta - taiteellinen ilmaisutaito, ulkoinen olemus, ryhti, liike ja ääni antavat luvan odottaa suuria puheosuuksien ja laulujen vuorottelevasta esityksestä.

Tuskin jaksan odottaa, miten intensiivinen tunnelma toteutuu juurikin näissä illoissa. Takuuvarmaa on yllätyksellisyys ja huikea muuntautumiskyky. Jorma ja Helena ovat molemmat niin persoonallisia, vahvoja ja ihailtuja persoonia, etten melkein malta odottaa, miten taiteilijaelämä kuvittuu silmien eteen draamakonserttina.

Olen vakuuttunut, etten tiedä vielä kaikkea, mutta sanomatta selvää on, että kevään viihdyttävin ilta on vasta edessä. Tätä näytöstä ei kerta kaikkiaan voi jättää katsomatta.

Tapasin Jorma Uotisen ja Helena Lindgrenin syksyllä 2016.


Draamakonsertissa mukana mm. La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love, Mustan kissan kahvila, Ei huono -tango, Olen mikä olen ja monia muita.

Säestys Trio Avec - Käsikirjoitus Taina West - Ohjaus Maarit Pyökäri
Liput www.lippu.fi
___

EI HUONO – Porista Pariisiin
Näyttämöllä Jorma Uotinen ja Helena Lindgren sekä Trio Avec
Vietä ikimuistoinen ilta - Fiilistele kuvia esityksestä täältä.


PE 10.3. KANKAANPÄÄ, KANKAANPÄÄSALI - LA 11.3. HUITTINEN, RYTI-SALI
KE 15.3. HYVINKÄÄ, HYVINKÄÄSALI - TO 16.3. KANGASALA, KANGASALA-TALO
PE 31.3. RAUMA, RAUMA-SALI - MA 3.4. TURKU, DOMINO-TEATTERI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti