torstai 25. toukokuuta 2017

Lahjavinkkejä kesän juhliin!

On ilo löytää uusia lahjaideoita. Kauniita asioita, joista itsekin pitää.

Työkaverin tuttu ohje "Syödä, juoda, polttaa tai muuten hävittää" on hyvässä muistissa ja tähän linjaukseen sopivat aivan erityisesti mm. tuoksut.

Yhtenä hienostuneena tuoksuesimerkkinä mainittakoot Elie Saab - Resort Collection, joka on saanut hedelmäisen sävyn mandariinista ja granaattiomenan nektarista. Elie Saabin paras tuoksu mielestäni, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä.

Resort Collection ei ole varsinaisesti kevyt, mutta takuulla huomiota herättävä. Tällä tekee vaikutuksen - kiehtova ja arvokas vivahde kuvaa tätä uutta suosikkiani osuvasti.Kaunis lahjapaketti on jo lahja sellaisenaan, mutta voi kätkeä sisälleen monta ihanaa yllätystä.Linda Toyen rannekorussa hehkuvat helmet on valmistettu akryylistä. Kun aurinko ja valo osuu helmiin, niissä syttyy huikea hehku.

Linda Toye on amerikkalainen korutaiteilija, joka muutti Helsinkiin vuosia sitten. En ole hänen tuotannostaan täysin perillä, mutta nämä rannekorun helmet vievät sydämen ensi vilkaisulla. Koru sopii hyvin värejä rakastavalle.

Auringossa hehkua voisi ihastella vaikka kuinka pitkään. Helmet ovat toinen toistaan kauniimpia.Kukkien ystävälle ihana vaihtoehto on kesäkukka - miten olisi sametinhohtoinen musta petunia Black Satin?

Tämä, lähes musta, petunia voisi olla muotivirtauksien aallonharjalla tänäkin vuonna. Vaikuttava näky syntyy, kun oheen lisää valkoista kukkaa. Ainekset uudeksi kestosuosikiksi ja varmasti mustaa rakastavan suosikki.


Mustat petuniat kohottavat kauniit kasvonsa vaikuttavasti luonnonkivien seasta.


Aarikan tuotannosta löytyy kauniita koruja, säilytys-/tarjoiluesineitä.

Pilkku-lasimalja on omaan silmään kaunis harmaana. Lasista maljaa suositellaan mm. salaattiastiaksi ja puista kantta kattauksessa esim. patonkitarjottimeksi. Mutta käypä tämä hyvin vaikka korurasiaksi.


Kuvan korut: Rannekoru Kassiopeia ja kaulakoru Hilla.


Aarikan korujen valttina on lämmin puu ja nikkelittömyys.Oivaltava, tyylipuhdas esine - tälle löytyy kodissa monta käyttöä.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on todella satumaisen hohdokas. En ole yhtä kiiltäviä helmiä ennen nähnytkään :)

   Poista
 2. Mulla oli musta betunia kerran, mä ihastuin sen samettiseen pintaan. Mun ystävä sanoi ettei huolis, kun muistuttaa hautajaisia. Mä olin taas eri mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo musta ei kuitenkaan ole täysin musta, sillä valo paljastaa siitä sävyjä. Minusta hieman mystinen vaihtoehto ja tuo tehokkuutta kukkapenkkiin.

   Poista