sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Pieni lettilahjoitus Little Princess Trustille!


Aikojen saatossa en juurikaan ole leikkauttanut hiuksiani. Kysymys "Millaista mallia olet ajatellut?" ei siis ole varsinaisesti kuulunut omiin kampaamokäynteihini. Hiuksia on hoitoleikattu ja mittaa on vuosien varrella kertynyt. Ponnari, letti tai nuttura on kätkenyt sisäänsä monta senttiä.

Jokunen hetki on siis hiuksia kasvatettu, mutta nyt oli kuitenkin aika leikata 27 cm:n mittainen letti pois ja lähettää se sinne, missä tarvitaan aitoa hiusta.


Halusin lahjoittaa hiuksiani brittiläiselle hyväntekeväisyysjärjestölle -> Little Princess Trust kerää hiuksia ja tekee niistä peruukkeja syöpähoidoissa hiuksensa menettäneille lapsille.

Asia ei vaatinut suurta pohdintaa vaan päätös syntyi helposti, kun Little Princess Trust -keräys minut tavoitti.


Syöpä on sairaus, joka on herättänyt oman elämän aikana ahdistavaa pelkoa, voimakasta epävarmuutta, suunnatonta surua ja epätietoisuutta. Se on ollut lähellä ja tuonut kuolemanpelkoa. Sanan kaikuun ei koskaan totu, eikä tietoisuus ole rauhoittanut mieltä. Jos jollain keinoilla voi jotakuta auttaa, niin se tehdään.


Haluatko sinäkin auttaa - lisätietoja tästä.

Katso myös suomalainen Tukkaoperaatio 2017 -kampanja.Vie posti lähetykseni perille. Sinne, missä sitä odotetaan.

Tässä n. 27 cm pitkä letti valmiina matkaan.


8 kommenttia:

 1. Hienoa! Onkohan Oulussa kampaamoa, joka olisi mukana.
  Minulla on parin vuoden takaa tallessa letti ja nyt olisi taas
  tarve lyhentää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa sanoa, missä kaikkialla Suomessa mukana ollaan. Mutta, kun letti on jo valmiina, niin laitahan itse suoraan järjestölle. Osoite ja ohje löytyvät täältä: http://www.littleprincesses.org.uk/donate-hair/

   Poista
 2. Oi, miten hienoa, Titta! Onnea! Sydämestä tulevaa hyväntekeväisyyttä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos voi auttaa, autetaan. Toivottavasti jollekin on letistä hitusen iloa. Paljonhan hiuksia tarvitaan, mutta paljon niitä jo varmaan lähetetäänkin.

   Poista
 3. Hienoa! Taisi ulkonäkösi muuttua aikalailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ei se ulkonäkö nyt ihan kauheasti muuttunut. Hiuksia on yhä riittämiin ja samanmittainen luovutus olisi heti mahdollinen...

   Poista
 4. Ihana lahjoitus, mahtava ajatus. Onnea sinulle ja kiitos siltä joka saa sinun hiuksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne hiukset johonkin peruukkiin päätyvät. Ja tarvitsevalle. Yhteen peruukkiin tarvitaan varmasti paljon hiusta, joten tämä oli pieni apu, mutta kaikki tarpeen.

   Poista