torstai 1. kesäkuuta 2017

Mitä opettajalle lahjaksi - ideoita lainaamassa

Koulu lähestyy loppuaan ja opettajalle piti keksiä lahja. Se onkin viritelty lähes valmiiksi - paketissa on pieni kesän selviytymispaketti: rantapyyhe, huulirasvakokoelma, suihkugeeliä ja janojuomaa.  Mutta jokin pieni juttu piti vielä keksiä siihen kylkeen. Joku, mikä olisi tavallaan yllättävä, kiinnostava, ennalta arvaamaton ja sopisi linjaan "syödä, juoda, polttaa tai muuten hävittää".

Muutama päivä sitten bongasin herkkusuu.fi -sivulta hauskan idean. Kokeilin sitä itse ensimmäistä kertaa ja hämmästys oli suuri. Se toimi lupauksen mukaan. Eli yksinkertainen vinkki, jolla voi ohittaa jalkavoiteet. Sitruunaa kantapäille! Tästä se kesäpaketin yllätysjuttu sitten löytyikin!

Sitruuna leikattiin vaan puoliksi ja puristeltiin mehut pois, jonka jälkeen sitruunan puolikkaat yöksi kantapäille ja sukat jalkaan. Aamulla oli selvästi toisenlaiset jalat. Hieman terävällä veitsellä silotusta ja kosteusrasvaa. Uskomaton lopputulos.

Tarkemmin asiasta tästä.


Kaupasta muutama sitruuna - opettajalle, itselle ja jollekin yllätyksenä :)


Se on uskomatonta, miten sitruuna virkistää, värillään, tuoksullaan ja tehollaan.Sitruunat valkoisiin paperipusseihin ja ohje mukaan. Varmasti tehokas hoito kesäjaloille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti