perjantai 30. kesäkuuta 2017

Pyykkipäivä!

Nyt on todellakin pyykkipäivän aika! Näin blogin ylittäessä 100 000 latauksen voin sanoa, että pari rajapyykkiä on saavutettu: Uusi lukijaraja rikottu ja uusi pyykki-ihastus löydetty! Tämän postauksen voisi helposti mieltää mainokseksi, mutta ei. Täysin henkilökohtainen mielipidevaikutus on nyt kyseessä ja oma ihastus!

Olen nimittäin pitkään seuraillut ihmisten kokemuksia pyykkietikasta, mutta jäänyt todellakin vain seurailijaksi, joka ei heti olekaan jutussa mukana.


Ostin hetki sitten kotiin ensimmäiset pyykkietikkapullot. Pyysin myyjältä apua sen suhteen, mikä olisi mahdollisimman voimakas ja viipyilevä tuoksu, josta pakettiin löysi nopealla päätöksellä pioni ja laventeli. Myyjä varoitteli, että tähän jää helposti koukkuun. Voi, sehän se vasta ainutlaatuista olisi, jos pyykkäämisen vaiheisiin jäisi koukkuun!

Etsin aina jotain uutta, joka jättäisi hyvän tuoksun ja olisi muutenkin kuin pienoinen ihmeaine. Nyt voin todeta, että tuo tuote on löytynyt. Olen siis juurikin hyvää matkaa "koukuttumassa".

Le Pere Pelletier -pyykkietikkaa laitetaan suositusten mukaan 2-4 korkillista pesukoneen huuhteluainesäiliöön. Ja nostetaan määrää, jos tarve vaatii. Lorautin heti ensi koneelliseen tuon maksimimäärän ja täytin valkoiset pyykit koneeseen. Jotain onnistumisen iloa oli se hetki, kun avasi pesukoneen ja ilmaan tulvahti tuntuva pionin tuoksu. Pyykki oli raikasta ja väri selvästi kirkastunut. Pesukoneen pesuainesaostumat katosivat ja tahrat olivat tipotiessään. Jopa koko kodinhoitohuone tuoksui hienostuneen puhtaalta ja aistikkaalta.

Nyt on helppo todeta - kokeile, jollet jo ole! Tämä on mielipidevaikuttamista, mutta myös lämmintä suositusta!
Aion jäädä koukkuun.
Iloisia pyykkipäiviä!

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta rajapyykistä - hieno saavutus! Pyykkietikka. Ihan huipputuote johon olen oikeasti koukussa. Itseasiassa pyykinpesuakin enemmän vielä siivousaineena. Laimennan sitä suihkepulloon ja puhdasta tulee tosi upeasti. Ilmaan jää leijumaan ihana tuoksu. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Huomasinkin blogistasi, että sä olet jo tuota pyykkietikkaa kokeillut ensi kertaa kauan sitten. Mä otan vasta ensi askelia, mutta kyllä kokemus niin positiiviseen kallistaa, että fanitushan tästä alkaa 😊
  Blogin kanssa olen vielä noviisi, mutta onhan sivua muutamaan otteeseen ladattu!

  VastaaPoista
 3. Täytyisi tuota kokeilla seurvaksin kun pesen pyykkiä mökillä vanhalla pulsaattorikoneella1 Saako tuota normaali kaupoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä, mahtaako ihan joka kaupasta löytyä...ehkä enemmän sellaisista sisustusliikkeistä, mutta googlaamalla löytyy monia verkkokauppojakin.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen idea tuollainen pyykkietikka, ei tulisi itselle heti mieleen. Noilla onnistuu varmaan myös liinavaatteiden pesu sitten todella hyvin, tavallisten vaatteiden lisäksi. Pionin tuoksu on kyllä todella hyvän tuoksuinen, pitääpä laittaa tämä aine ostoslistalle!

  VastaaPoista