keskiviikko 9. elokuuta 2017

Voi, mikä veitsi!

Tämä postaus menee blogissa varmasti sellaiseen Tutustutaan mielenkiinnolla uutuuksiin  -ajatuksen alle. Töissä kahvihuoneessa on usein käyty keskustelua, miten voiveitsi kuuluu olla tai miten sitä saa säilyttää. On ollut hauska kuunnella erilaisia mielipiteitä ja kertoa omansa - jokainen tuntuu olevan oikeassa omassa ajatuksessaan. Ja erilainenkin.

Kauppareissulla bongasin sitten jotain niin mielenkiintoista siihen liittyvää, että oli ihan pakko ostaa jo kahvihuonekeskustelujenkin vuoksi. Veistä ei kuulemma saa säilyttää jääkaapissa leviterasian päällä, jolloin se sotkee kaikki paikat. Mitäpä keittiössä oltaisiinkaan mieltä tästä uutuudesta.

Kestokansi voiveitsellä on tullut kauppaan!


Tässä ei veitsi pääse luisumaan jääkapin hyllyille, eikä tahraa kaapin muuta sisältöä. Voiveitsi säilyy näppärästi muovikannen alla. Aina välillä vaan pestään molemmat ja hyvin toimii.


Oli ihan pakko ostaa ja testata. Täytyy sanoa, että olen itse pitänyt veistä jääkaapissa rasian päällä ja tämä lienee minulle juuri se loistava vaihtoehto :D

Ihan kumma juttu sinänsä, että tämä arjen pieni esine saa hyvälle tuulelle! Eikun ruisnapit voiteluun...

8 kommenttia:

 1. Onpa kätevän näköinen. Mä kyllä putsaan aina voiveitsen paperilla ja panen rasian päälle jääkaappiin, toimii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kieltämättä hauska kapistus 😊 ja voiveitsen suhteen on monta käyttötapaa.

   Poista
 2. Kätevä voiveitsi. Ihan muistelen, että meillä olisi joskus kotona ollut joku tuollainen samantyyppinen systeemi tai sitten ei. Löysin juuri tänne kivaan blogiisi ja jäin lukemaan. Terkuin Katja https://paleredrose.blogspot.fi Tervetuloa visiitille! 🌼

  VastaaPoista
 3. Voi olla, ettei ole ihan uusi keksintö, mutta itse en ole ennen nähnyt. Kiva, kun löysit blogiini - tulen vierailulle sinunkin blogiisi ajan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Hei mistä tämä on? Olis meinaan meidänkin jääkaapissa tälle käyttöä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhan Kivikukkaron Anttilan alakerrasta (Turusta). Olikohan se nyt vaan K-market-niminen..

   Poista
 5. Aika hauska tuollainen kestokansi. Itse pidän kovasti puisista keittiötarvikkeista ja muutenkin keittiö on lempipaikkani kotona, joten panostan sen sisustukseen ja välineisiin ehkä eniten. Voiveitsi on ehkä yksi sellaisista asioista joita tulee käytettyä eniten keittiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on ollut ahkerassa käytössä ja hyvä. Veitsi on aina oikealla kohdalla. Siitäkin on monia mielipiteitä kuinka kuuluu olla. Tälle suosittelut!

   Poista