torstai 5. lokakuuta 2017

Jo jouluttaa...

Joka syksy se hiipii ajatuksiin kuin varkain. Joka syksy koitan jarrutella, mutta tässä sitä taas ollaan. Joulutus on alkanut. Ensimmäinen joulukalenteri on hankittu.

Ennen on riittänyt kuvakalenteri, mutta tarjonnan monipuolistuessa tulee helposti itsekin valinneeksi aina jotain uutta.

Tämän joulun ensimmäinen valinta on Muumi-kirjajoulukalenteri. Kookas 2-puolinen kalenteri vie tilaa (38,5 x 51 cm), mutta paikka sille löytyy varmasti helposti.


Ajatuksenakin niin ihana, että tuskin maltan odottaa, millaisia tarinoita luukkujen takaa paljastuvissa minikirjoissa onkaan. Joulukuu sujuu mukavasti Muumien aamunavauksella tai iltasadulla.


Lasten ja lapsenmielisten todellinen toivekalenteri. Satuja ei vanhanakaan voi kuulla liikaa. Ja mikä parasta jouluaattoon mennessä koossa on kokonainen Muumi-kirjasto!


Kalenterit saapuvat kauppoihin varmasti jo lokakuussa, mutta verkkokaupoistakin näitä kätevästi saa. Suosittelen lämpimästi. Omani kannettiin kotiovelle.


Tämä on loistava lahjaidea vaikka pienelle kummilapselle.

Että voi aikuinenkin puhkua jännitystä. Muumitalon taikatalvi on alkamassa, ihan pian.

- Joko teillä on kalenterit ostettu, suunniteltu, toteutettu? Ja millaisia on tänä vuonna?


6 kommenttia:

 1. onko pakko.on.ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kuinka rimpuloi, joulu tulee sydämeen <3 Pienet sadut niin paikallaan...

   Poista
 2. Ihana joulukalenteri. Tuollaisen ihanuuden kanssa on mukava odottaa joulun aikaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Koskaan ei ole liian vanha kuuntelemaan pientä satua :D
   Viikonloppuja ja virittäytymistä jouluun!

   Poista
 3. Kiva idea tuollainen kirjakalenteri. Itse ei tule hankittua mitään erikoisempia kalentereja, kun ovat yleensä niin hintavia. Haaveilen joka vuosi tekeväni itse joulukalenterin, mutta toistaiseksi on aina jäänyt haaveasteelle. Jokohan tänä vuonna saisin sellaisen aikaiseksi.. Nyt kun olen saanut pihapuuhat aikalailla pakettiin, saa joulumieli tulla jo meillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kalentereilla on aina hintansa, mutta yksi edullinen kalenterivaihtoehto on tässä: http://oliaika.blogspot.fi/2015/11/diy-joulukalenteri.html ja siitä jää ihana muisto. Koitan aina etsiä uusia ajatuksia, jollei nyt koko maailmalle niin itselle nyt ainakin.

   Poista